Egy jól öltözött lány turkál az étterem kukájában, a tulajdonos észreveszi és követi őt

HIRDETÉS

Egy étteremtulajdonos meglát egy kislányt, aki a szemétben kotorászik az étterme közelében. Mivel a kislány szépen fel volt öltözve, úgy döntött, követi, hogy megnézze, mit csinál. Amit felfedezett, az könnyeket csalt a szemébe.

HIRDETÉS

“Győződjön meg róla, hogy a maradékot az étterem mögötti kukába teszi. Világos, Simone séf?” James Sinclair, az étterem tulajdonosa utasította a főszakácsát. “Igen, Sinclair úr” – egyezett bele a séf.

Sinclair úr utasította a személyzetét, hogy minden ételmaradékot az étterem mögötti speciális szemetesbe dobjanak. Ezt a kukát kifejezetten a hajléktalanok számára helyezték oda minden munkanap után. Azután tette ezt, hogy látott egy csapat hajléktalant az étterme előtt, akik ételt kértek idegenektől, akik nem törődtek azzal, hogy segítsenek nekik.

Mr. Sinclair észrevette, hogy egy kislány mindig a szemetesből szerzett ételt.
HIRDETÉS

Egy este, amikor Mr. Sinclair éppen hazafelé tartott, észrevette, hogy egy jól öltözött kislány kotorászik a maradék kupacban. Egy csinos ruhát viselt, hozzá illő cipővel, olyan öltözéket, amit egy tipikus hajléktalan lány nem viselne.

HIRDETÉS

Nem hiszem, hogy hajléktalan vagy akár rászoruló gyerek lenne. Mit keresett a maradékok között? Mr. Sinclair gondolatai vadul száguldozni kezdtek, ahogy egyre gyanakvóbbá vált a kislány. Bár legszívesebben odalépett volna hozzá, sietnie kellett, mert be kellett fejeznie egy kis munkát, mielőtt későre jár.

A kis Annie szépen fel volt öltözve, és nem tűnt hajléktalannak.

A lány nap mint nap visszatért, és Sinclair úr észrevette, hogy gyakran jár az étterembe. Egy nagy táskával jött, és megtöltötte maradékkal, mielőtt elszaladt volna valahová máshová.

HIRDETÉS

Mr. Sinclair nem tudta kiverni a fejéből a látványt, ezért úgy döntött, hogy egy nap követi a fiatal lányt. Lassan hajtott a kocsijával a lány mögött, aki boldogan ugrándozott az utcákon, kezében a hatalmas zacskó étellel.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »