Egy tehetős ember indokolatlanul magas áron veszi meg a régi, romos házat – Csak egy dobozt visz el belőle

HIRDETÉS

Megdöbbentette az árverésen lévőket egy gazdag férfi, aki nagy összeget fizetett egy régi, romos házért. Amikor végre megkaparintotta a házat, csak egy dobozt vitt el belőle.

Eugene egy árverésre váró és elhagyatott ingatlanok aukcióján ült, és arra várt, hogy elárverezzenek egy bizonyos telket. Egy olyan földdarabra várt, amelyen egy romos, régi ház állt.

HIRDETÉS

Amikor eljött az idő, hogy elárverezzék azt a bizonyos földdarabot, a mellette ülő nő 20 000 dollárt ajánlott. Tétovázás nélkül, indokolatlanul magasra emelte a tétet egy ilyen régi ingatlanért. „Háromszázezer dollár.”

Az egész teremben csend volt, és senki sem próbálta túllicitálni. Amikor az árverés véget ért, a mellette ülő hölgy, aki Sarah-ként mutatkozott be, nem tudta megállni, hogy meg ne kérdezze: „Miért emelte meg ennyire a tétet? Én még ötvenezerért sem vettem volna meg”.

“Van valami abban a házban, amiért milliókat adnék. Sokszor próbáltam bemenni az ingatlanba, de zárva volt. Azt mondták, hogy csak akkor mehetek be, ha megvan a tulajdonjogom” – magyarázta Eugene.

HIRDETÉS

Másnap, amikor elrendezte a házzal kapcsolatos papírmunkát, elautózott az ingatlanhoz. Sarah kíváncsi volt, hogy mit visz el odabentről, ezért beült a szemközti kocsiba.

Amikor a kapuőr engedélyt adott Eugene-nek a belépésre, kinyitotta a házat, és átkutatta. Valaki elmondta neki, hogy az előző tulajdonos a haláláig úgy hagyta a házat, ahogy volt, így biztos volt benne, hogy megtalálja, amit keres.

HIRDETÉS

Végül, miután átkutatta a különböző szobákat, a nappaliban egy poros fekete dobozra bukkant. Kinyitotta, és nem tudta megállni, hogy ne sírjon. A mellkasához szorította a dobozt, és könnyes szemmel hagyta el az ingatlant.

Amikor beült az autójába, vett egy mély lélegzetet, mielőtt újra kinyitotta volna a dobozt. Kivett belőle egy régi képet, amelyet Sarah messziről egy papírdarabnak vélt.

Ezt látva a lány odasétált hozzá, és hirtelen kinyitotta az autója ajtaját. „Csak azért vetted meg ezt a házat háromszázezer dollárért, hogy egy darab papírt kapj?” – kérdezte meglepődve.

HIRDETÉS

“Ez az egyetlen fotó a lányomról, amit sikerült visszaszereznem. Soha életemben nem láttam őt. A volt feleségemnél volt, amíg én a hadseregben szolgáltam 37 évvel ezelőtt, és elrejtőzött vele” – kezdte magyarázni.

“Amíg a hadseregben voltam, elküldte nekem a válási papírokat. Nem tudtam, hogy beleszeretett egy másik férfiba, és megszöktek. A lányomat egy árvaházban hagyták…” Eugene elárulta.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »