Egyedülálló apa fizeti az idős nő bevásárlását – egy autót kap ajándékba

HIRDETÉS

Miközben James egy este sorban állt, hogy kifizesse a bevásárlást, egy idős hölgy mögé került, aki nem tudta kifizetni a pulthoz vitt élelmiszert, ezért felajánlotta, hogy kifizeti. A nő halála után nagy meglepetés érte, mivel az idős hölgy soha nem felejtette el a kedvességét.

“Nem tudtam, hogy a pénz, amit hoztam, nem elég. Hadd tegyek vissza néhány dolgot. Sajnálom, asszonyom” – mondta egy idős asszony a pultnál, miközben elkezdett válogatni a termékek között, hogy kiválassza, mit kell visszavinnie.

HIRDETÉS

Az asszony mögött egy James nevű férfi állt, aki fájdalmasan nézte, ahogy az asszony úgy döntött, hogy visszatesz egy doboz tojást és egy doboz tejet. “Nem kell azokat visszatennie a polcra. Hadd fizessem ki!” – mondta James a nőnek, miközben elővette a pénztárcáját.

Bár ő maga is küzdött a pénzzel, James nem tudta megállni, hogy ne tegyen egy szívességet az idős hölgynek. Elvégre az az összeg, amit a tojásokért és a tejért ki kellett fizetnie, nem volt olyan sok.

James úgy döntött, hogy segít egy idős asszonynak, aki nem tudta kifizetni a bevásárlást.

“Ó, édesem, nem kell. Ezeket tényleg csak úgy visszateszem” – felelte az idős hölgy a fejét rázva. James azonban nagyon is szeretett volna segíteni neki, és átadta neki a pénzt, amivel ki tudta fizetni az árut.

HIRDETÉS

“Ragaszkodom hozzá. Nem ajánlanám fel, ha nem szeretném. Tényleg, asszonyom.” James elmosolyodott. Megnézte az idős hölgy holmiját: tojást, egy vekni kenyeret, tejet és egy csomag sajtot vett. Elszomorította, hogy az olyan idősek, mint az előtte álló kedves hölgy, az alapvető szükségleteik kifizetésével küszködnek.

“Segíthetek ezeket valahová elvinni? Csak várjon egy percet, amíg kifizetem a dolgaimat” – ajánlotta fel James. Az idős hölgy elmosolyodott.

HIRDETÉS

“Meg kell kínálnom magát vacsorával, ha megengedem, hogy kivigye innen a holmimat” – mondta. Bár James el akarta fogadni, eszébe jutott, hogy az idős hölgynek bizonyára nehéz lehetett, hogy ilyen egyszerű szükségleti cikkeket sem tudott megvásárolni.

“Nem tudom elfogadni, asszonyom. El kell mennem a gyerekeimért az iskolába, de köszönöm a kedves ajánlatot” – mondta, miközben a saját holmiját szedte össze.

James nem akart elvenni semmit az idős hölgytől, aki még néhány élelmiszert sem engedhetett meg magának.

“Ó, badarság. Hozza a gyerekeit is, vacsora előtt még van elég idő. Ragaszkodom hozzá!” – mondta a nő, és felírta a nevét és a címét a blokk hátuljára, mielőtt átadta volna Jamesnek.

HIRDETÉS

Jamesnek nem volt más választása, mint átvenni a papírt, amelyen az állt: “Mrs. Dunhill”. Mielőtt tiltakozhatott volna, az idős hölgy már ki is sétált a boltból.

Hogyan tudnék nyugodtan aludni éjszaka, tudván, hogy a gyerekeim és én az ő ételét ettük, annak ellenére, hogy az alapvető szükségleti cikkek megvásárlásával küzdött? gondolta magában, miközben úton volt, hogy felvegye a gyerekeit az iskolából.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 4 ): 1 234Következő oldal »