Életünk során háromszor leszünk valóban szerelmesek – Te melyik szakaszt élted át eddig?

HIRDETÉS

Életünkben háromszor leszünk igazán szerelmesek! Lássuk, melyek ezek a szakaszok!

A bölcs gondolkodók úgy tartják, hogy egy ember élete során három alkalommal esik szerelembe. Ha kíváncsi vagy, hogy hányadik szerelmi fázist éltél át eddig, akkor alább megtalálhatod a részleteket.

Első szerelem

HIRDETÉS

247678848_676767623060541.jpg

Az első szerelem leginkább tinédzser korban bukkan fel először. Teljesen ártatlan, amely szárnyakat ad a kamaszoknak, viszont nem mindig hosszú életű, annak ellenére, hogy a fiatalok úgy gondolják, hogy az első szerelmükkel fognak megöregedni, és képesek harcolni is a kapcsolatukért, még akkor is, amikor már értelmetlen az egész.

Ez egy szép korszak egy fiatal életében, de mivel a személyiségfejlődés elején járnak, ezért ritka, hogy több évig kitart a románc.

Második szakasz

HIRDETÉS

1452108792_1677598023060672.jpg

HIRDETÉS

Ez a szerelmi szakasz már jóval komolyabb az előbbinél, hiszen megtanít az életre, arra, hogy kik is vagyunk valójában, mi az élet értelme.

Drámákra, csalódásokra is számítani kell, amelyeket túl kell élni. Ez nem egy könnyű életszakasz, mert az elsöprő szerelem után csúnyán végződhet egy kapcsolat, például válással. De ez is annak a része, hogy megtanuljuk azt, kik vagyunk valójában és merre tart az életünk.

Harmadik szakasz

HIRDETÉS

711369365_417256022306067.jpg

Ez a szerelmi korszak sok esetben nagyon váratlanul toppan be az életünkbe, amire nem is számítunk, amire nem is lehet felkészülni igazán.

Ez egy megmagyarázhatatlan szerelmi kapcsolat két érett ember között, akik újra felfedezik egymásban az élet értelmét.

Mindkét fél boldogságindexe megnő, jobban fogják szeretni az életet, visszatér az életerejük, és újra lesz egy cél, amiért érdemes élni.

Forrás:
HIRDETÉS