Esküvőjük napján dobta terhes barátnőjét, a karma teszi a dolgát

HIRDETÉS

Terhes voltam az első gyermekünkkel, amikor az esküvőnk napján dobott a párom, mert a legjobb barátom elárulta a bizalmamat.

Több mint három éve jártam Johnnal. Egy étterem megnyitóján találkoztunk, amely később rendszeres törzshelyünkké vált. Ő volt az építész, aki a hely terveit készítette, és munkamániás volt.

HIRDETÉS

Amikor először találkoztunk, csodáltam benne ezt a tulajdonságot. Mielőtt találkoztam vele, csak felelőtlen férfiakkal voltam együtt, akik jobban megelégedtek a pénzköltéssel, mint a pénzkereséssel, így amikor John betáncolt az életembe, olyan volt, mint egy friss levegővétel.

A vőlegényem az oltárnál dobott.

Hogyhogy nem szerettem bele? Karizmája volt, úgy nézett ki, mintha egy GQ magazin címlapjára való lenne, és olyan humorérzékkel rendelkezett, ami messze felülmúlta az enyémet, ami nem semmi.

HIRDETÉS

Aznap, amikor találkoztunk, olyan inget viselt, amely kiemelte széles vállát és keskeny derekát, így még társai közül is kitűnt. A tekintetemet magára vonzotta, és elvarázsolt.

Rajtakapott, hogy bámulom, és odasétált hozzám, hogy beszélgessen velem. “Elnézést a zavarásért – mondta. “De nem tudtam nem észrevenni, hogy bámulsz, ezért gondoltam, hogy idejövök, és megkérdezem, mitől vagyok olyan érdekes.”

Amikor először találkoztam vele, a tekintetemet Johnra terelődött, és elvarázsolt
HIRDETÉS

“Biztos vagyok benne, hogy ha felvennél egy tükröt, tudnád a választ erre a kérdésre” – vágtam vissza.

Elmosolyodott a szavaimra, és így kezdődött a közös utunk. Az egész esemény alatt a legkülönbözőbb témákról beszélgettünk, és én megismertem az üzletét.

HIRDETÉS

Azután is találkoztunk ugyanabban az étteremben, és ez lett a mi dolgunk. Tudnom kellett volna, hogy valami nincs rendben, amikor három hónapig tartó folyamatos együttlét után sem kérte meg, hogy legyek a barátnője. Minden nap beszéltünk, bár mindig csak telefonon keresztül, mert ő mindig dolgozott.

Biztosítottam magam arról, hogy minden, ami érdemes, időbe telik, ezért beleegyeztem, hogy a barátnője legyek. Újabb hét hónap telt el, és már össze is költöztünk. Persze, ez az én ragaszkodásomra történt, de ettől függetlenül előrelépés volt.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »