Ex-férje nincstelenül hagyja, a nő évekkel később 1 dollár borravalót ad neki

HIRDETÉS

Egy nőt nincstelenül hagyott a szélhámos exférje, majd évekkel később meglátja, hogy egy étteremben dolgozik parkolóőrként.

Jenny Carlson 45 éves volt, és huszonhét éve volt házas. Ezeknek az éveknek a nagy része boldogan telt, nevelte a gyerekeit. Ez még akkor volt, amikor Jenny azt hitte, hogy a férje szereti őt.

De Brad megváltozott. Míg Jenny a gyerekeiknek és az otthonuknak szentelte magát, addig Brad a pénzkeresésnek szentelte életét, sok-sok pénznek.

HIRDETÉS

Mindig azt mondta: „Jenny, partnerek vagyunk, 50/50, és ezt ne felejtsd el! Nélküled nem lehetnék ilyen sikeres”. Jenny hitt neki, és azt is hitte, hogy ő is őszinte lesz vele, ahogy ő is az volt vele.

Nehéz pontosan meghatározni, hogy Jenny mikor jött rá, hogy a házasságának vége. Talán akkor, amikor Brad kétszer egymás után elfelejtette a születésnapját, és ez már nem fájt.

Egyedül ülve a hálószobájában, Bradre várva, Jenny rájött, hogy már nem szerelmes belé. Szerette, tisztelte, ő volt a legjobb barátja, de a romantikának vége volt.

HIRDETÉS

Tedd azt, amihez a legjobban értesz, a lehető legjobban.

Néhány nappal később Jenny megkérdezte: „Boldog vagy, Brad?”.

A férfi felnézett a laptopjából, és elkomorult. „Hát persze! Miért ne lennék?”

HIRDETÉS

„Mert” – mondta Jenny nyugodtan. „Már nem szeretsz engem.”


Brad a homlokához szorította a kezét, és lehunyta a szemét. „Ó, Jen…” – suttogta. „Kérlek, kicsim, beszélhetnénk erről két hét múlva? Hatalmas üzletem van… Szeretném, ha a teljes figyelmemet ránk tudnám fordítani”.

„Oké” – egyezett bele Jenny. „Két hét…”

HIRDETÉS

„Kérlek, kicsim” – mondta Brad könnyes szemmel. „Kérlek, ne mondj le rólunk. Csak adj egy kis időt, jó?”
Jenny így is tett, és micsoda meglepetés érte! Két héttel később Brad besurrant. „Az üzlet megköttetett!” – kiáltotta.

„Beszélhetnénk ma este?” – kérdezte Jenny. „Rólunk.”

Brad leült a kanapéra, és közömbösen keresztbe tette a lábát. „Most már beszélhetünk!” – mondta. „Szóval… akarsz válni vagy sem?”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »