Ez a srác megmentett egy hiúzt egy tűzből, de soha nem várt ilyen köszönetet érte

Az emberek sok okból válhatnak híressé a YouTube-on. Néha orvosi csoda miatt van. Máskor valami vidám dolog miatt. És időnként néhány csodálatos koreográfiának köszönhetik a hírnevüket. Ez azt jelenti, nem gyakran látjuk, hogy egy család több millió megtekintést gyűjt egy szerető hiúz miatt.

247117699_295016161006516.jpg

Néhány évvel ezelőtt a Pennsylvaniai Kraus család megmentett egy hiúz kölyköt és egy őzgidát egy katasztrofális erdőtűzből. Több mint fél évtizeden át kutyáik és macskáik mellett nevelték az állatokat, és valahol útközben a hiúz, akit Benji-nek neveztek el, híres lett a YouTube-on.

A videó, amit ma megmutatunk, Benji egyik legfiatalabb megmentőjét mutatja be, aki ezzel a szelíd, háziasított hiúzzal játszik. Évekkel az életmentő beavatkozás után, egy családtag, George, eltöprengett a csodálatos állaton és a videó sikerén. Azt mondta:

Nagyon köszönöm, Benji csodálatos kis srác volt, és annyira hiányzik nekünk. Annyira örülök, hogy felvettem az életének nagy részét, így mindig újra megnézhetem ezeket a videókat, hogy emlékeztessen arra, milyen csodálatos volt.

Ahogy a fenti szövegben látható, a poszt írója Benji-t múlt időben említi. Miután több éven át élet a családdal, a gondozók sajnos nem tudták biztosítani a megfelelő engedélyt, amely lehetővé tenné számukra, hogy folytassák Benji elszállásolását és gondozását. Ez arra kényszerítette a családot, hogy Benjit egy menhelyre vigyék.

Néhány évvel ezelőtt az a fiú, aki eredetileg megmentette őt, édes megjegyzést írt a régen elveszett vadmacskájáról. Ezt írta:

Itt kellene lennie velem, mellettem a kanapén. Belebotlani, amikor keresztül sétálok a házon, mert mindenhova követ engem, nevetni azon, amikor egy 54 kilós rottweilerrel küzd, és birkózik vele. Hozzám dörgölőzni a fejével, akárhányszor csak hazaérek. Felugrani a vállamra, és csak ott ülni olyan elégedetten, amennyire csak lehet. Ápolni Athena-t és védelmezni, mint egy nagy testvér. Hiányozni fogsz Benji.

Valaki itt hagymát vág, mert most határozottan egy kis víz szivárog a szemünkből.

De a szomorú dolgokat félretéve, olyan inspiráló hallani, hogy Benji és az ő imádnivaló szarvas társa, Athena megmentésre kerültek. Ez a család valami csodálatosat tett az állatokért és az emberiségért – több tízmillió ember mosolygott a videók megtekintése után.

És most, hogy már ismered Benji hihetetlen háttér-történetét, itt az ideje, hogy megnézd azt a videót, amely híressé tette. Ahhoz, hogy lásd, hogyan barátkozik össze Benji a hiúz az egyik emberi megmentőjével, feltétlenül nézd meg az alábbi videót. Ez egy szerencsés fiú – és egy szerencsés hiúz is!

Szeretnénk hallani a gondolataidat Benjiről a hiúzról. Meglepődtél, hogy egy hiúzt ennyire érdeklik az emberek? Találkoztál már korábban háziasított hiúzzal? Ha igen, mik voltak a tapasztalataid?

Forrás: