Februári horoszkóp: erre számíthatnak a csillagjegyek az esztendő második hónapjában

HIRDETÉS

A február 4-i Újhold a Vízöntő jegyében bátorságot sugároz felénk, felerősítve a szabadság- és kalandvágyunkat. Emellett a Vénusz hamarosan a Bak jegyébe fog lépni, aminek hatására praktikusabbá, kiszámíthatóbbakká válhatunk, akár a párkapcsolatainkban is. A Mars a Bika jegyében tartózkodik, amitől harciasabbá válhatunk, majd a 19-én bekövetkező Telihold a Szűz jegyében arra fog sarkallni, hogy a pozitív érzéseinket állítsuk a jó szolgálatába.

1217507409_1321060639926170.jpg

HIRDETÉS

Lássuk, mire számíthat a 12 csillagjegy idén februárban!

Kos

Remek formában kezded a februárt, tele vagy energiával, és hatékonyan meg tudsz oldani minden problémát. Azonban légy óvatos, mert ha túl felpörögsz, balesetet szenvedhetsz. A hónap végén tarts pihenőt, lazíts pár napot.

Bika

Szereted mindazt, ami a tiéd. A Mars most felerősíti a birtoklásvágyadat, így senki sem érhet hozzá, ami a tiéd, vagy amire te nem adtál engedélyt. A féltékenységedet próbáld visszafogni, főként akkor, mikor nem vagy teljesen meggyőződve az igazadról. A hónap második felében vigyázz az egészségedre, jéghideg italokat ne fogyassz.

Ikrek

HIRDETÉS

Nagyon figyelj oda a kommunikációdra, szorítsd vissza a negatív hangvételű mondatokat, szavakat használatát, mert ezáltal képes leszel pozitív légkört teremteni. Törekedj a jó dolgok megélésére, átérzésére. Figyelj oda az egészségedre, főként ha tudod, hogy a családban voltak keringési betegségben szenvedők. Fogyassz vitamindús táplálékokat, és szánj időt a pihenésre.

Rák

Ha az elmúlt hónapokban nem vigyáztál a testedre, plusz kilókat szedtél fel, nehezen mozogsz, akkor februárban gyűjts erőt, és kezd meg a felkészülést az új életre. Az Újhold segíteni fog abban, hogy objektívebben és reális módon lásd a világot. Ennek most jön el az ideje, így érdemes felkészülnöd a változásra.

Oroszlán

Az elmúlt hetek, hónapok túlzásba vitt káros tevékenységei, amilyen a dohányzás, az alkoholfogyasztást, a kaotikus étkezés, a sok munka, most éreztetni kezdi a negatív hatását. Az immunrendszered legyengülhet, a közérzeted rosszabb lehet. Azonban anyagi téren nem lesznek gondjaid, jól fog keresni idén februárban is.

Szűz

HIRDETÉS

A hónap első hete ideális lesz arra, hogy minden, számodra szükséges változást megtegyél. Kelj fel korábban, a tévénézés helyett inkább sétálj, vagy olvass, beszélgess többet a barátaiddal. A Telihold segíteni fog neked abban, hogy megtaláld magadnak mindazt, ami igazán érdekel. Február 19-e után koncentrálj a lazításra, kikapcsolódásra.

Mérleg

Lesz pár olyan pillanat ebben a hónapban, amely érzelmileg felkavarhat. Olyan érzések kavaroghatnak benned, mint a bűntudat, a frusztráltság, a nosztalgia, az irigység, vagy az empátia. Törekedj arra, hogy rálelj a nyugalmadra, mert ezáltal tudsz olyan életet élni, ami számodra is minden szempontból megfelel.

Skorpió

Feszültnek fogod érezni magad februárban, ezért igyekezz minél kiegyensúlyozottabban élni, és aludni is. A szabadidődet töltsd hasznosan, ne engedd, hogy a negatív gondolatok, érzelmek befészkeljék magukat az elmédbe. Légy határozott az élet bármelyik területén.

Nyilas

HIRDETÉS

Ahhoz vagy szokva, hogy úgy intézd a dolgaidat, ahogyan te akarod, de idén februárban azonban nem föltétlenül fognak úgy történni a dolgok, ahogyan azt remélni mered. A kommunikáció terén nem lesznek gondjaid, sok időt fogsz tölteni a barátaiddal, akikkel csodás helyekre utazhatsz el. A pénzköltésre viszont figyelj oda.

Bak

Arra vágysz, hogy szép, elismert ember légy, és ezért teszel is, hiszen odafigyelsz a frizurádra, az öltözködésedre. Idén februárban törekedj arra, hogy megerősítsd az egészségedet, ezért fogyassz olyan élelmiszereket, amelyek vitaminban gazdagok. Ebben a hónapban a szerelem lángja felerősödhet, ezért figyelj oda a jelekre.

Vízöntő

Az Újhold olyan energiák felszabadítását hozza el számodra, amelyek megszabadítanak a szorongástól, a haszontalan dolgoktól, és szabaddá tesznek. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor hagyatkozz a józan döntésekre, viselkedj felnőtt módon. A Telihold idején számodra nem ajánlott az, hogy új párkapcsolatba bonyolódj.

Halak

A hónap elején minden remekül alakul, egy lépéssel mindig a többiek előtt lehetsz. Február 10-én, mikor a Merkúr a te jegyedbe lép, sok dologgal kapcsolatban megvilágosodsz. Az álmaidat ne add fel, maradj kreatív és együttérző. Február 20-ától a Nap hatására optimista és jókedvű leszel, ezért élj át minden pozitív pillanatot.

Forrás:
HIRDETÉS