Fotók: Így nézett ki Meghan hercegné 20 kilóval teltebben!

HIRDETÉS

Barátnője posztolt képet.

1119785159_1665000607150718.jpg

HIRDETÉS

A várandós hercegnét most egy volt barátnője repíti a címlapokra.

Ismerjük már feltörekvő színésznőként, Harry herceg menyasszonyaként és Sussex hercegnéjeként is, leendő musical-sztárként azonban ezidáig ismeretlen volt a nagyviág számára.

Eddig!

HIRDETÉS

via GIPHY

A fiatal színésznő, Katharine McPhee a jelek szerint addig keresgélt a fényképes dobozkájában, míg talált egy képet, amelyen Meghan Markle-lel pózol boldogan. Akkortájt még mindketten muscial-színásznek tanultak és csak álmodozhattak arról, hogy megismeri őket majd egyszer az egész világ.

Nos, a kép alapján Meghan Markle-t csak kevesen ismernék fel, legalább 20 kilóval lehetett több akkortájt mint most!

HIRDETÉS

McPhee a múltbéli fotóját egy “vissztekintős-csütörtök” fantázianévvel osztotta meg. És meg is magyarázta a nagyvilágnak.

„Meghan és én gyerekkorunkban musicalekben szerepeltünk. Ő azóta Sussex hercegnéjévé nőtte ki magát, én pedig musical-színésznővé, aki a West End-en lép fel – tulajdonképpen hasonló, ha engem kérdeztek.” – írta a képéhez.

De még mielőtt megmutatnák a dundi kis Meghan fotóját, hozzátesszük, bizony, Katharine McPhee nevét csak most ismerik majd meg sokan, köszönhetően a Meghannal közös képnek, és bizony ő is sokkal teltebb volt, ami a külsőségeket illeti. Viszont ma már gyönyörű!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Can we talk about how cute does Meghan look here?? The photo was taken yesterday during a visit to #bristol#meghanmarkle #duchessofsussex #lifeofaduchess

The Duchess of Sussex (@meghan_windsor) által megosztott bejegyzés,

HIRDETÉS

A hercegnét ma az egész világ ismeri. Sőt, szinte naprakészek az életéből, így az sem titok, melyik nap milyen ruhában jelent meg valahol.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

mele kalikimaka is hawaii’s way…

Katharine McPhee (@katharinemcphee) által megosztott bejegyzés,

Íme a színésznő ma. Ő a ludas most azért, hogy Meghan ismét a címlapokon szerepel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meghan and I did musicals together as kids. She grew up to be the Duchess of Sussex and I grew up to star on the West End, so same life if you ask me. #TBT

Katharine McPhee (@katharinemcphee) által megosztott bejegyzés,

Íme az ominózus fotó: Meghan és Katharine még musical-színészként képzelték el a jövőt és a világhírnév felé vezető utat. Egyikőjüknek sikerült, a másik pedig alaposan meg is fejelte azt – hercegné lett.

Forrás:
HIRDETÉS