Gyerekek látogatják meg anyjuk temetését az örökségért, de a végső búcsúnál látják, hogy kinyitja a szemét

HIRDETÉS

Négy önző férfi látogatja meg anyjuk temetését az örökség reményében, csak hogy élve és egészségesen találják őt.

Ella özvegy volt, aki férjét, Johnt egy tragikus autóbalesetben vesztette el. A férfi nagyon gazdag üzletember volt, és miután elhunyt, a nő örökölte az összes vagyonát.

Emiatt Ella és Johnnal közös a gyerekei, négy fiú, soha nem szenvedtek. Könnyen megengedhettek maguknak mindent, amire szükségük volt, így a legszebb dolgokat kapták meg, amire pénzből futotta.

Ella fiai eljöttek a temetésére, de a temetésen megdöbbentette őket egy kinyilatkoztatás.
HIRDETÉS

A fiúk az ilyen neveltetés hatására gőgösek lettek, és amint elég idősek lettek, mindannyian szétszéledtek, így az idős Ella magára maradt.

Ahogy telt-múlt az idő, a fiúk az otthonon kívül alakítottak ki maguknak életet, és teljesen megfeledkeztek az édesanyjukról. Amikor az asszony szívrohamot kapott, egyikük sem törődött azzal, hogy meglátogassa.

HIRDETÉS

Mary, a nő, akit Ella felfogadott, hogy támogassa őt idős korában, felhívta őket, hogy tudassa velük, milyen állapotban van, de mindannyian semmibe vették. Jay, a legidősebb fiú még arra is megkérte Mary-t, hogy legközelebb ne zavarja őt.

“Pontosan miért is vetted a nyakadba, hogy engem zaklass? Ha anya már a kórházban van, és az orvosok ellátják, akkor már nincs veszélyben. Miért kell engem hívnod?” – kiabált Maryre, mielőtt megszakította a hívást.

A szavai elbizonytalanították Maryt, aki amúgy is szörnyen érezte magát amiatt, ami Ellával történt, ezért sírni kezdett. Még mindig sírt, mire Ella kinyitotta a szemét, és az idős asszony aggódni kezdett.

HIRDETÉS

“Jól vagy?” Mary remegő hangon kérdezte. “Próbáltam a fiúkkal beszélni, de…”

Mary, a nő, akit Ella azért bérelt fel, hogy támogassa őt idős korában, felhívta a fiait, hogy tudassa velük, milyen állapotban van, de mindannyian figyelmen kívül hagyták.

“Semmi baj, Mary” – mondta az idős asszony gyengén, és nem lepődött meg a fiúk viselekedésén. “Ők a fiaim, volt egy olyan érzésem, hogy nem fognak meglátogatni”.

HIRDETÉS

Ella nem számított arra, hogy eljönnek, de mégis elszomorította a távollétük, ezért amikor kissé összeszedte magát, felhívta az ügyvédjét, és módosította a végrendeletét, amelynek tartalmát haláláig rejtve kellett volna tartania.

Senki sem számított arra, hogy a halál kicsit hamarabb kopogtat, így amikor Mary néhány nappal később felhívta Jayt, hogy közölje vele, az anyja elhunyt, a férfi kissé megdöbbent.

“Sajnálom, Jay – magyarázta Mary -, az volt az utolsó kívánsága, hogy az összes fia részt vegyen a temetésén, ezért hívtalak téged”.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »