Gyermektelen idős nő DNS-tesztet csináltat – megtudja, hogy van egy lánya

HIRDETÉS

Alice szórakozásból akart DNS-génvizsgálatot végeztetni, hogy távoli rokonokat keressen, akikkel még sosem találkozott. Élete legnagyobb meglepetése érte, amikor a teszt során kiderült, hogy van egy lánya, akivel sosem találkozott, legalábbis úgy tűnt.

Alice Edwards annak ellenére élt teljes életet férjével, Timothyval, hogy nem volt gyerekük. Mozzgalmas ügyvédi karrierjük miatt soha nem jutottak el odáig, hogy gyermeket vállaljanak, bár többször is fontolóra vették.

HIRDETÉS

Alice és Timothy a főiskolán ismerkedtek meg, amikor mindketten politológiát tanultak. Szerelem volt számukra első látásra, és azóta elválaszthatatlanok voltak. A következő négy évtizedben kettesben élték az életüket, a karrierjükre és a kapcsolatukra koncentrálva.

Amikor a negyvenes éveik közepén elérkeztek a nyugdíjba, Alice számára már túl késő volt ahhoz, hogy gyermeket szüljön. Azonban ahogy öregedtek, és nem volt semmilyen per, amire koncentrálniuk kellett volna, elkezdtek vágyakozni a gyerekek után.

Alice úgy döntött, hogy DNS-tesztet csináltat, miután megnézett egy érdekes történetet a tévében.
HIRDETÉS

Így Alice és Timothy inkább az örökbefogadási folyamatba kezdett. Egy nap Alice épp karrierje utolsó ügyén dolgozott, amikor megcsörrent a telefonja. Rendkívül koncentrált volt, és úgy gondolta, hogy a hívás eltereli a figyelmét. “Remélem, megéri” – mondta magában, mielőtt felvette volna.

“Jó napot, Mrs. Edwards” – mondta a hang olyan halkan, hogy Alice libabőrös lett tőle. “A férje, Timothy miatt telefonálok…”

Alice alig tudta a füléhez közel tartani a telefont. Nem akarta hallani. Már most érezte, hogy valami nincs rendben.

HIRDETÉS

“Sajnálom, asszonyom… de Timothy szívrohamot kapott. Jelenleg a körzeti kórházban van.” Alice szíve millió darabra tört.

“Most már teljesen egyedül vagyok. Miért hagytál el engem, Tim?” – mondta magában, miközben könnyek csorogtak az arcán.

Timothy és Alice egymás világa volt.
HIRDETÉS

Alice egész életében egyedül volt, több nevelőszülőnél is megfordult, mielőtt Timothyval találkozott. Eközben Timothy családja mindig is támogatta őt, és Alice-t is.

Az ő családja volt az ő családja, és amikor a szülei meghaltak, már csak egymásnak maradtak. Most nem tudta elhinni, hogy Tim előtte hagyta el a földet, és ez azt jelentette, hogy még magányosabb volt, mint valaha.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »