Hajléktalan férfi jelenik meg a fényűző esküvőn, hogy lássa a menyasszonyt, aki elárulta őt

HIRDETÉS

Egy hajléktalan férfi úgy döntött, hogy megszólal annak a nőnek az esküvőjén, aki évekkel ezelőtt elárulta őt. Azt akarta, hogy a vőlegénye tudja, hogy nem az, akinek gondolta.

Stephen James egy gazdag fin-tech vezérigazgató, aki túlságosan el volt foglalva a cége fejlesztésével ahhoz, hogy olyan nőt találjon, akivel leélhetné az élete hátralévő részét. Szerencséjére az egyik üzleti útja során megjelent előtte a leendő felesége, és teljesen beleszeretett.

HIRDETÉS

Rövid idő múlva feltette a kérdést, anélkül, hogy észrevette volna, hogy van néhány dolog, ami nem igazán tetszik neki a nőben. Azonban túltette magát rajta, és elhatározta, hogy feleségül veszi.

“Vigyázz, hova mész, jó?” Mondta Angelica, és fintorogva nézett egy pincérre, aki pezsgőt öntött a ruhájára. “Nézd, mit csináltál! A ruhám többet ér, mint a havi fizetésed!” Ezt a kijelentést egy puffanás követte, és Stephen szeme tágra nyílt, miután észrevette, hogy Angelica a földre lökte a pincér tálcáját.

Stephen és Angelica az esküvőjükre készültek, amikor valami szerencsétlen dolog történt.
HIRDETÉS

“Kizárt, hogy te legyél az egyik pincér az esküvőmön. Megmondom az üzletvezetőnek, hogy azonnal rúgjon ki. Tűnj a szemem elől!” Angelica a ruháját törölgetve mondta, miközben a pincér igyekezett visszamenni a konyhába.

HIRDETÉS

“Nem kellett volna ilyen durva lenned, Angelica. Eleve te álltad el az útját” – szólalt meg egy csalódott hang a lány felé közeledve. Stephen volt az. Mivel szegénységből származott, és csak évek kemény munkája után vált gazdaggá, nem szerette, ha mások lenézik a felszolgálókat.

Stephen gondoskodott róla, hogy beszéljen a vendéglátóipari vállalkozás vezetőjével, és még munkát is ajánlott a szegény pincérnek a cégénél. Biztosította, hogy nem fogja elveszíteni az állását, amitől a pincér könnyekre fakadt.

Stephennek nem tetszett, ahogy Angelica a pincérrel bánt, és elhatározta, hogy tesz valamit.
HIRDETÉS

Angelica nem volt mindig ilyen, és Stephen csak akkor látta meg ezt az oldalát, amikor elkezdték tervezni az esküvőjüket. Először egy üzleti úton találkoztak, ahol a nő volt a házigazdája egy rendezvénynek, amelyen a férfi részt vett. Akkoriban szerelem volt első látásra a vezérigazgató számára.

Kevesebb mint egy évvel később Stephen feltette a kérdést. Miközben szerelmes volt a lányba, a családja és a társai is nyomást gyakoroltak rá, hogy családot alapítson. Ezért, bár voltak olyan vonásai, amelyek nem tetszettek neki, úgy döntött, hogy beletörődik, és folytatja az esküvőszervezést.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »