Hajléktalanként 638 millió forintot nyert a házaspár, így élnek most!

HIRDETÉS

2013-ban hajléktalanokból lettek egyszerre milliomosok, Andraschek Lászlót és feleségét a Blikk kereste fel, hogy megkérdezze, hogyan élnek most és hogyan változott meg az életük a mesés nyeremény óta.

HIRDETÉS

1465255424_930106063978721.jpg

HIRDETÉS

Andraschek László alkoholproblémákkal küzdött, pár éve felesége kénytelen volt bezárni veszteséges kávézójukat, a több mint egymilliós adótartozás miatt. A férj élete azóta jelentősen megváltozott, három éve nem iszik.

HIRDETÉS

“Befektetni mindenképp megéri, ha nyerünk. Hogy kinek mi sikerül, azt az idő igazolja, de olyasmivel érdemes foglalkozni, amihez értünk, vagy nem kell különösebb szakértelem hozzá. Az ingatlan mindig jó befektetés.” – mondta Anikó, aki hozzátette meg kell tanulni nemet mondani.

A házaspár jelenleg négy lakás és a kávézó kiadásából él, havi bevételük becslések szerint 1 millió forint, ám még így sem felhőtlen a boldogságuk, hiszen lányuk egy évvel ezelőtt elvált, négy unokájuk elkerült Győrből, őket azóta sem látták.

HIRDETÉS

“Nagyon nehéz, de nem lehet mindenkinek segíteni, a szeretteinknek sem. Sokan ilyenkor érdekből keresnek fel. Amit viszont mindenképpen tegyünk meg, ha nyertünk, hogy bakancslistát készítünk. Az enyém nagyon hosszú. Házam és tyúk­jaim már vannak, de még sosem ültem repülőn.

A pánikbetegségem miatt ez nem mostanában történik majd meg, de tervben van. Idén a férjem ül repülőre és utazik el a testvéréhez Kanadába, majd utána együtt visz minket a sofőrünk Horvátországba és Erdélybe” – mesélte Anikó, aki a férjével a mai napig lottózik.

Forrás:
HIRDETÉS