Hódi Pamela igazi neve – végre kiderült a Titka!

HIRDETÉS

Nem ezen a néven anyakönyvezték.

Álnév

Hódi Pamela élete egy csapásra felfordult, mikor Berki Krisztián oldalán feltűnt. A szőke szépség, divattervező és modell szinte egyik pillanatról a másikra lett országosan ismert, amit a szakítás után is meg tudott őrizni. Ma pedig már saját ruhamárkája van és új szerelmével boldogabb, mint valaha. Azonban kiderült, valójában nem Pamela az igazi neve. Édesanyja szólta el magát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Strawberry ruci

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

HIRDETÉS

Hódi Pamela nevét Berki Krisztiáné mellett ismerte meg az ország. Az Édes életben mindennapi kalandjaikat követhettük végig, amiben kutyájuk mellett kislányuk, Berki Natasa Zselyke is gyakran feltűnt.

A szakításuk után Pamela sokáig nem mesélt arról foglalt-e a szíve, ám tavaly augusztusban már felröppentek hírek arról, hogy ismét van valakije, ám először csak novemberben beszélt arról, ki a párja.

HIRDETÉS

Kiderült, párja nem más, mint Tóth Bence labdarúgó. A sportoló azt mesélte, egy közös ismerősükön keresztül ismerte meg Pamelát. Utána többször is találkoztak közös társaságban, egyre többet beszélgettek, kapcsolatuk pedig egyre mélyebb lett. A karácsonyt is együtt töltötték, sőt, Valentin napra hatalmas csokorral lepte meg Pamelát.

HIRDETÉS

Azt gondolhatnánk, aki minden napját a közösségi médián éli és az egyik legtöbb követője van az Instagramon, nem lehetnek titkai. Pedig nemrég kiderült, valójában Pamelát más néven anyakönyvezték. Erről édesanyja mesélt a Mokkában.

HIRDETÉS

Hódi Pamela és édesanyja a Mokka vendége volt, ahol a büszke nagymama elárulta, kislánya neve nem Pamela, hanem Paméla. Az ok pedig végtelenül egyszerű, amikor Natasa Zselyke édesanyja született, csupán az utóbbi nevet engedték anyakönyveztetni.

Forrás:
HIRDETÉS