Így nézett ki luxus Babett 23 évesen! Képek!

HIRDETÉS

Te felismered?

Köllő Babett neve egy fél év alatt lett országosan ismert!

HIRDETÉS

A színésznő a Feleségek luxuskivitelben című Viasat realiytben tűnt fel, és lett egy csapásra ismert.

HIRDETÉS

Nemrég pedig már a TV2 Csak show és más semmi című műsorában bizonyította, egy a hétköznapokban méregdrága ruhákban, talpig sminkben pompázó luxusfeleség is képes felvenni a kesztyűt bárkivel, ami a sokoldalúságot illeti.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Várjátok a show-t? Hamarosan kezdünk!!!!! @csakshowesmassemmi @tv2official @grandiosomanagement #kollobabett @emeseujfalusimua @kissmarkdesign @bootycats_twerk

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

Most ismét egy hihetetlen kép került elő Köllő Babett múltjából. Egy felvétel, amelyen már színésznőnek készült, de luxusfeleségnek még nem!

Figyelem, botoxmentes fotó!

HIRDETÉS

A 17 évvel ezelőtt készült képet Babett osztotta meg a közösségi oldalán. „Azt szokták mondani udvariasan az embernek, hogy »te nem öregszel«…hát de! Itt azt hiszem 23 éves voltam…hm..azért telik az idő szépen..de ami a jó, hogy minden kornak megvan a maga szépsége… remélem” – írta a fotóhoz, amiért odavannak a rajongói.

HIRDETÉS

Hasonlóan nagy érdeklődésre tartott számon tavaly a Bonyhád felvétele, amit a helyi általános iskolában, 1992-ben forgattak. Köllő Babett harmadik osztályos gimnazistaként mutatta meg akkor, színpadra termett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Bizony, a luxusfeleség már 26 évvel ezelőtt úgy gondolta, színésznőként lenne teljes az élete. És bizony, az álma meg is valósult.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Forrás:
HIRDETÉS