Király L. Norbi rendezte az adósságát: nem hiszed el, mi az új munkája

HIRDETÉS

Így él most.

HIRDETÉS

1017116684_2121714701806077.jpg

Nyolc éve szerepelt a tehetségkutatóban, majd megnősült, és gyermekük is született. Aztán egyre kevesebb lett a koncert és Király L. Norbinak új életet kellett kezdenie… – írtuk alig fél éve.

HIRDETÉS

Visszavonult, hogy a családjára koncentráljon, de feleségével, Nikivel megromlott a kapcsolata és el is váltak. Norbi a gyerektartást sem tudta mindig fizetni “Exe, Niki a bírósághoz fordult, hogy megkapja a korábban megállapított 25 ezer forintot. A bíró 1 év fogházban letöltendő, végrehajtásában két évre felfüggesztett szabadságveszésre ítélte az egykori X-faktorost, és azt javasolta neki, keressen állandó munkát, hogy el tudja tartani gyermekét.” – írta meg tavaly nyáron a Story.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Király L. Norbert (@kiralylnorbi) által megosztott bejegyzés,

Fél éve még arról számoltunk be, hogy az énekes megfogadta a tanácsot, megszerezte a jogosítványt, és napi nyolc órában sofőrként dolgozik. Belátta ugyanis, hogy a fia jövője a tét, így soha nem akar még egyszer olyan helyzetbe kerülni, hogy nincs bevétele, ezért nem tud fizetni.

A legfrissebb hírek szerint egy új vállalkozásba kezdett, nem akármilyen eredménnyel.

Egy most megjelent cikkből az is kiderül, mi történt az elmúlt fél évben a tehetségkutató egykori felfedezettjével. Emlékeztetnek, Norbi már négy éve elvált gyermeke anyjától, és azóta sem talált rá a szerelem.

HIRDETÉS

“Két évvel ezelőtt a teljesen megváltozott, a sportolásban élte ki magát, felszedett húsz kilót rendesen kigyúrta magát. Az utóbbi hónapokban azonban szemmel láthatóan kisebbek lettek az izmai.

HIRDETÉS

Menedzsere elárulta, hogy nincs ideje mostanában a hobbijának élni, hiszen szerencsére egyre többet koncertezik itthon és sofőrként is dolgozik, külföldről szállít be autókat. Erre a munkára azért volt szüksége, hogy minden hónapban legyen fix keresete, hogy rendszeresen tudja fizetni a gyerektartást, hiszen korábban volt arra példa, hogy egy forintot sem tudott adni kisfia édesanyjának.

Az énekes élete sínen van, de most már nagyon vágyik egy párkapcsolatra. Mióta egyedül él, megtanult főzni és a lakásban lévő teendők java részét is ő végzi.” – írja a BlikkRúzs.

Forrás:
HIRDETÉS