Kisfia halála után az anya belép a szobájába, és hallja a gyermek hangját, amint azt mondja: “Szia anya!”

HIRDETÉS

A fia elvesztését gyászoló nő néhány nappal a fiú halála után hirtelen hallja, hogy a fiú szólítja őt – úgy dönt, hogy megnézi a szobáját, de felkészületlenül éri, amit talál.

Jane Wilson egy Jack nevű fiú egyedülálló édesanyja volt. A nőnek egyedül kellett felnevelnie a fiút, miután férje, Zack elvesztette a rák elleni harcot.

Jack még négyéves gyerek volt, amikor ez történt. Az anyjának csak néhány perce volt a gyászra, mielőtt az élet teljes erővel rátört volna.

HIRDETÉS

Egyedül felnevelni egy gyereket nagy kihívás volt, de ahogy telt az idő, megszokta, hogy így kell élnie, és igyekezett mindent megtenni, hogy gondoskodjon a fiáról.

Pár év múlva már belejött, de a problémák akkor kezdődtek, amikor Jacket elérte a pubertáskor. Ugyanúgy reagált rá, mint a legtöbb korabeli fiú: befelé húzódva, és távolságot téve maga és az anyja közé.

Egész nap a szobájában volt, vagy videojátékokkal játszott, vagy házit csinált, és kevés időt töltött Jane-nel.

HIRDETÉS

A nő igyekezett nem túl sokat belelátni fia hirtelen távolságtartásába vele szemben, azt gondolva, hogy ez egyszerűen csak egy kamaszkori fázis. Feltételezte, hogy a dolgok jobbra fordulnak majd, ha elég időt kap, de nem ez történt.

Ellentétben azzal, amit gondolt, a köztük lévő szakadék idővel csak tovább nőtt, míg végül Jane úgy döntött, hogy ezzel már foglalkoznia kell.

Egy nap szándékosan kivette a délutánt a munkából, hogy hazatérve elkészíthesse a fiú kedvenc ételét, amíg az érkezésére vár. Jane úgy tervezte, hogy rendezi vele a dolgokat, de a fiú késett.

Egy órával azután, hogy haza kellett volna érnie, Jane felkereste az iskolai tanárát, Mr. Jamest, hogy érdeklődjön egy rögtönzött pluszóráról, ami visszatarthatta a fiát.

HIRDETÉS

A férfi azt mondta neki, hogy nincs ilyen, ami még jobban megrémítette Jane-t. Ezért befejezte a hívást, és gyorsan tárcsázta a barátai számait, hogy ellenőrizze, Jack náluk van-e, de egyikük sem tudott róla.

Jane ekkor már hallotta, hogy a szíve a fülében dübörög, és lehetetlenül gyorsan dübörgött. “Hol lehet? Mi tartja fel?” – gondolta magában.

Jane felkereste Jack iskolai tanárát, hogy érdeklődjön egy rögtönzött különóráról, ami visszatarthatta a fiát…

Mivel nem volt hajlandó negatív gondolatokkal foglalkozni, átrohant a szomszédjához, hogy megkérdezze, látta-e a gyermekét, de ő sem látta.

HIRDETÉS

A nap végén, amikor Jane a nappalijában ült, körülvéve az elhagyott főztje szagától, úgy döntött, hogy bejelentést tesz eltűnt személyként.

Éppen felállt, hogy elinduljon a rendőrségre, amikor meghallotta, hogy csörög a telefonja. Valamiért vonakodott felvenni – valahogy tudta, hogy csak szörnyű hírek várhatnak rá.

“Jane Wilsonnal beszélek?” – kérdezte egy élénk női hang.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 4 ): 1 234Következő oldal »