Kiss Ramóna őrült cuki bejegyzést tett közzé kisfiáról, Noéról Instagramon

HIRDETÉS

Hihetetlen, hogy repül az idő, de a kis Noé, már egy hete boldogítja a szüleit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A kedvenc képem Még rengeteg képet találtok a HOT! – ban! @hotmagazin @lekaimate

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

HIRDETÉS

Kiss Ramóna és párja Lékai Máté kisfia, 2019. január 20-án látta meg a napvilágot. Máté arról számolt be a szülést követően, hogy sírásban törtek ki Ramival, amikor először tartották a karjukban Noét. Egy interjúban azt mondta, hogy jelen pillanatban óriási nagy szerelem van közte és a kisfia között.

HIRDETÉS

Rami nem sokat húzta az időt, már fel is tett egy közös képet a kisfiával, ami alá egy nagyon aranyos és szívmelengető szöveget írt. A bejegyzésben elmesélte, hogyan telnek Noé napjai, milyen az élet anya pocakján kívül. A képet és a szöveget is elhoztuk nektek, ha esetleg lemaradtatok volna erről a megható posztról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

“Sziasztok! Lékai Noé vagyok! Kicsivel több mint egy hete 3415 grammal és 56 cm-el kibújtam Anya pocakjából. A biztonság kedvéért megvártam, amíg Apa is beér a szülőszobára. Azóta az időm nagy részét evéssel és alvással töltöm. Sírni nem nagyon szoktam, mindenki mondogatja is körülöttem, hogy “de jó gyerek”. Anya nagyon aggódós, pedig Én nagyon laza vagyok. Néha rátesz Apa mellkasára, azt eléggé élvezem. Olyankor Anya csak áll és sír… nem értem, na mindegy. A lényeg, hogy köszönöm az üzeneteket, jól vagyunk, majd még jelentkezem! Puszi Nektek! Noé”

HIRDETÉS

Íme, a fotó, amihez a cuki szöveget írta:

HIRDETÉS

Sok boldogságot valamint erőt és egészséget kívánunk a Lékai családnak!

Forrás:
HIRDETÉS