Kőkemény személyiségteszt: Szerinted melyiket éri először baleset?

HIRDETÉS

Durva dolgokat árul el rólad, hogy mit döntesz!

A személyiségtesztek nagyon sok belső tulajdonságunkat elárulják, olyan dolgokat tudhatunk meg magunkról, amiről eddig fogalmunk sem volt.

Amikor “kényszerhelyzet” elé vagyunk állítva, döntenünk kell, választásunk sok titkos dolgot felfed. Most választanod kell, hogy szerinted melyik ember fog balesetet szenvedni leghamarabb az alábbi képen. Döbbenetes, amit elárul rólad!

HIRDETÉS

1260706113_1083030605447166.jpg

A:

HIRDETÉS

Olyan ember vagy, akinek nagyon fontosak az érzelmek, egy igazi szentimentalista alkat vagy. Tisztában vagy az érzelmeiddel, és ezeket mindig meg is osztod a hozzád közelállókkal. Nagyon empatikus vagy, éppen ezért szeretnek mások hozzád fordulni a problémáikkal. Sok barátod van, nagyon megbízható személynek tartanak.

Szerencsét hoz számodra: piros rózsa, tavasz, telefon.

B:

Realista ember vagy, hamar meghozod a döntéseket, nem mérlegelsz túl sokat. A problémákon hamar túlteszed magad. Nem szereted a bonyolult kapcsolatokat, számodra fontos, hogy legyen minden tiszta, és átlátható. Csak úgy tudsz boldog lenni, ha meg tudod teremteni a külső és belső nyugodtságot. Realizmusod miatt nagyon sokan fordulnak hozzád tanácsért.

HIRDETÉS

Szerencsét hoz számodra: szépségszalon, úszás, ősz.

C:

Nem szeretsz semmit abbahagyni, amíg nem fejezed be. Egyesek szerint te egy zseni vagy, hiszen bármibe kezdesz, sikereket érsz el. Mindig tudod mindenre a megoldást, szívesen fordulnak hozzád mások is a problémájukkal. Jól tudsz vigasztalni, könnyen beleéled magad mások helyzetébe.

HIRDETÉS

Szerencsét hoz számodra: foci, nyár, arany színű dolgok.

D:

Nagyon kreatív vagy, mindig olyan ötletekkel állsz elő, amire mások nem gondolnak. Egyedi stílusod van, szereted a kihívásokat. Nem szereted, ha megmondják, hogy mit kell csinálnod.

Szerencsét hoz számodra: tollak, tél, piros dolgok.

Forrás:
HIRDETÉS