Magányos öregember minden héten meglátogatja felesége sírját – egy nap találkozik egy fiatal nővel, aki a felesége hasonmása

HIRDETÉS

James állandóan látogatta felesége sírját, és sírt. Egy nap azonban felfedezett egy friss csokrot, amit nem ő vett. Elhatározta, hogy megvárja, ki hozta őket. Ekkor bukkant fel Jane, aki felfedte felesége megdöbbentő és keserédes múltját.

“Ó, Melissa, nem is tudod, mennyire hiányzol” – sírt James a virginiai temetőben. Néhai felesége sírja felett állt, és nem tudta elképzelni, hogy nélküle éljen tovább. Bár mindketten teljes életet éltek, nem volt könnyű. Az asszony 80 éves volt, és küzdött a rák ellen, de az végül elvette tőle.

HIRDETÉS

Ugyanennyi idős volt, és mindig azt hitte, hogy ő hal meg előbb, és most egyedül volt a világban. Soha nem született gyermekük, Melissa pedig árva volt, aki nem sokat tudott a családja történetéről. James szörnyen érezte magát, és szinte minden nap meglátogatta a sírját, vigasztalhatatlanul sírt nyilvánosan.

HIRDETÉS

“Mihez fogok kezdeni nélküled?” – sírt, miközben a sírkövét nézte. Egy zsebkendővel letörölte a könnyeit, majd visszatette a zsebébe, felnézett az égre, és észrevette, hogy kezd sötétedni. Ideje volt hazamenni.

A következő napokban minden ugyanúgy zajlott. James elment a temetőbe, beszélt Melissa sírjához, sírt, majd hazatért. Azt kívánta, bárcsak elég fiatal lenne ahhoz, hogy dolgozzon, mert akkor lenne mivel eltöltenie az idejét. De minden nap ugyanolyannak tűnt, amíg valami meglepő nem történt.

HIRDETÉS

Melissa sírján egy friss csokor hevert, és fogalma sem volt, ki hozta. Még nem vett újat, mert a felesége nem szerette a virágokat. Ezek viszont gyönyörűek voltak, és nyilvánvalóan valaki épp azelőtt helyezte el őket, hogy ő megérkezett volna. De ki? A legtöbb ismerősük részt vett a temetésen, és ennyi. De nekik nem maradtak szeretteik. Vagy Melissa rejtegetett valamit?

Ő volt a felesége karbonmásolata.
HIRDETÉS

A következő napokban James a szokásosnál korábban érkezett a temetőbe, hátha elkapja azt, aki virágot vitt feleségének, de egy hétig nem történt semmi. Már majdnem feladta a lopakodást, amikor megjelent egy nő. De nem ez vonta magára James figyelmét. Valami megdöbbentő volt az arcán. Pontosan úgy nézett ki, mint Melissa az ő korában. Hátborzongató volt

Ki ez a nő? tűnődött, miközben néhány méterre állt tőle. Biztosan Melissa rokona lehet.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »