Majka nyíltan beszélt a párkapcsolatáról: Elillant a rózsaszín köd, amelyen keresztül láttuk a világot a kapcsolatunk elején

HIRDETÉS

Az óriási kiabálásokról és balhékról is beszélt.

HIRDETÉS

2140310365_933180606294439.jpg

Nagyon sűrű időszak áll Majka mögött, nem csoda, hogy kicsit lazított a gyeplőn, és igyekszik minél több időt tölteni a családjával.

HIRDETÉS

A zenéléssel természetesen nem áll le, sőt, igyekszik megtisztelni közönségét azzal, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából, hiszen sokan nem csupán rapperként, hanem férfiként néznek rá.

„Egy sikeres előadónak igenis szüksége van arra, hogy vonzódjanak hozzá a nők. Ez ösztönöz, ebből születnek a dalok.” – magyarázza Majka a Story magazinnak.

De azt is hozzáteszi, hogy a nők általában tiszteletben tartják, hogy családos ember, és amíg a dolgok otthon rendben vannak, még a rámenősebbeket is jól tudja kezelni. Márpedig otthon minden tökéletes.

HIRDETÉS

„Mi olyan jól vagyunk Hajnival, hogy az ilyeneken nem is kell gondolkodnom… – folytatja, és elárulja, hogy ők sem teljes csendben élik az életüket. – Óriási kiabálások és balhék azért szoktak lenni köztünk, olyankor harapunk egymásra, de szerintem ilyen minden családban előfordul – vallja be Majka, aki sokszor még mondaná a magáét, de ráhagyja Hajnira a dolgokat, és akár akarata ellenére igazad ad neki annak érdekében, hogy jól működjön a kapcsolatuk. „Egy biztos, és ezt minden férfinak üzenem: olyan nőt kell választani, akivel jól működik a szex meg a kommunikáció, és akkor nem lesz baj. (…)

És hogy mi a titok, ami miatt ilyen példás család lehetnek?

HIRDETÉS

„Elillant a rózsaszín köd, amin keresztül láttuk a világot a kapcsolatunk elején. Azt szokták mondani, hogy ilyenkorra már csak a szeretet marad meg, de köztünk a szerelem sem múlt el.

Szerintem ezek amúgy sem két teljesen különböző érzés, annyi különbség van köztük, hogy az egyik egy hajthatatlan vágy, a másik pedig egy nagyon mély kötődés, ami akár a vágynál is erősebb lehet. Nálunk mindkettő jelen van kilenc év után is, ami még nekem is meglepő, hiszen korábban másfél év után már könnyen meguntam a partnereimet.”

 

Forrás:
HIRDETÉS