Minden anyák napján az idős úr meglátogatja az árvaházat – Egyszer meglát egy lányt a néhai felesége medáljával

HIRDETÉS

Egy idős özvegyember, aki minden évben anyák napján árvaházakat látogat, meglepődik, amikor találkozik egy kislánnyal, aki ugyanazt a medált viseli, mint néhai felesége medálja. Elhatározza, hogy utánajár, hogyan került a medál a kislányhoz, és megdöbbentő dolgot fedez fel.

Henry Bradshaw 82 éves volt és egyedül volt. Felesége, Molly 10 évvel ezelőtt hagyta el, miután rákban elhunyt, gyermekeik, Clara és Anthony pedig mindketten házasok voltak és külföldön éltek.

HIRDETÉS

Henry milliomos üzletember volt, és ő és Molly nagyon kedvesek és nagylelkűek voltak. Molly minden évben anyák napján meglátogatta a város árvaházait, és bőkezűen adakozott az ottani gyerekeknek.

Mollynak voltak saját gyermekei, de a szíve mindig azokért a szegény lelkekért dobogott, akiket fiatalon elszakítottak a családjuktól. Gyakran mesélte Henrynek, mennyire megvetette, hogy szegény kisgyerekeket lát szeretet és otthon nélkül felnőni.

HIRDETÉS

Ennek eredményeképpen Henry Molly halála után is folytatta az árvaházak látogatását. Emellett most, hogy többnyire egyedül volt otthon, gyakran érezte magát nyomorultul és elszigetelten, így a gyerekekkel való együttlét némi békét és vigaszt hozott a szívébe.

Molly és Henry minden évben anyák napján meglátogatta az árvaházakat.

Egyik évben, anyák napján Henry úgy döntött, hogy meglátogat egy árvaházat Molly szülővárosában. Rengeteg könyvet, ruhát, csokoládét és játékot vásárolt a gyerekeknek, és az árvaház igazgatója nagyon hálás volt Henrynek, amiért ilyen figyelmes volt a kisgyerekekkel.

Miközben az igazgatóval bejárták az árvaház szobáit, és ajándékokat adtak át a kisgyerekeknek, Henry észrevette, hogy mennyire örülnek nekik. A gyerekek elragadtatott arckifejezése megnyugtatta őt, hogy Molly, aki a mennyből figyeli őt, örömmel látja, hogy folytatja a jócselekedetet, még akkor is, ha ő nincs ott vele.

HIRDETÉS

Ahogy Henry kilépett a szobákból, és a játszótér felé vette az irányt, észrevette, hogy egy magányos fiatal lány áll a területet körülvevő kerítés mellett, és kifelé bámul. Rózsaszín virágos ruhát viselt, és a haja két copfba volt fonva.

“Szia – mondta Henry halkan, miközben hátulról megközelítette a lányt. “A nevem Henry. Téged hogy hívnak?”

HIRDETÉS

A kislány megfordult, nagy kék ártatlan szemeivel ránézett, és Henry megdermedt.

„Helló, a nevem Nancy Evans” – felelte a lány halkan.

Henry megdermedt a döbbenettől, ahogy szembenézett Nancyvel.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »