Miután a gyerekek eladják a házát, az idős hölgy a szomszéd fiára hagyja az örökséget

HIRDETÉS

Emily eladta a házát, miután a gyermekei ezt mondták neki, és a lányával kezdett el élni. Bár a gyermekei megígérték, hogy gondoskodnak róla, az asszonyt meglepte egy beszélgetésük, ami miatt inkább a szomszédjával kezdett el élni.

“Már hónapok óta itt van. Most rajtad a sor, hogy befogadd őt. A házasságom nem szenvedhet tovább!” Mondta Bea, miközben telefonon beszélt a bátyjával, Williammel. Nem tudta, hogy az anyja, Emily Chen ott áll az ajtó mögött, és hallja, amit mond.

HIRDETÉS

“Kérlek, William. Azt mondtad, hogy felváltva fogjuk csinálni. Neked kell elvinned őt!” – mondta újra. Emily ugyan nem hallotta, mit mond a fia, de akkor és ott tudta, hogy a fiú sem akarja befogadni.

Majdnem egy évvel ezelőtt William és Bea elmentek Emilyhez, hogy segítséget kérjenek tőle. Megpróbálták bővíteni a saját vállalkozásukat, de nem volt rá pénzük.

Emily gyermekei kérték meg, hogy adja el a házát.

Emily először azt javasolta, hogy vegyenek fel hitelt a banktól. A gyermekei azonban úgy gondolták, hogy ez túl nagy kockázat, hiszen jelzáloghitelt kell fizetniük, és a gyermekeik főiskolai tandíjára is gondolniuk kell.

HIRDETÉS

Ehelyett elmondták az anyukájuknak a nagy ötletüket: Emily eladhatná a házát, és hozzájuk költözhetne, így a házból származó pénzből tudnák fedezni a költségeiket. Emily hezitált, hiszen ő és a férje az alapoktól kezdve építették a házat. Arra sem állt készen, hogy elengedje a házban őrzött emlékeket.

A gyermekei sok győzködése után azonban beadta a derekát. Beköltözött Beához és családjához, és nem sokkal később a problémák elkezdtek gyűlni.

HIRDETÉS

Bea megkérte Emilyt, hogy adja el a régi házban lévő dolgok nagy részét, mivel az ő háza már be volt bútorozva. Emily néhány személyes holmiján kívül Bea minden mást eladott az eBay-en, Emily pedig egy fillért sem kapott belőle.

A Bea házában való tartózkodása alatt sem kapott semmilyen zsebpénzt. Szerencséjére volt saját megtakarítása, amiről a gyerekei nem tudtak.

Emily a lányával, Beával költözött össze, miután eladta a házat.

Ahogy Beának is gondjai voltak az édesanyjával való együttéléssel, úgy Emily-nek is megvoltak a maga problémái a lánya családjával. Az unokákat időnként túl hangosnak találta, Bea férje pedig mindig részegen jött haza.

HIRDETÉS

Most, hogy kihallgatta a beszélgetést Bea és William között, hogy nem akar vele lenni, megszakadt a szíve. Visszament a szobájába a táskájáért.

“Hová mész?” Bea megkérdezte, amikor éppen kilépett volna a bejárati ajtón. Láthatóan épp most ment tette le a telefont.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »