A nagymama halála után az unokák rájönnek, hogy a házat eladták, és így nem örökölhetik meg

HIRDETÉS

Miután Chrissy elvégezte az egyetemet, beköltözött a nagymamája házába, hogy segítsen neki. Amikor a nagymamája meghalt, nem tudta, hogy ki kell költöznie, miután megtudta, hogy a ház nem szerepel a nagymama végrendeletében.

Chrissy és féltestvére, Gaby voltak azok, akik a nagymamájuk temetését az elejétől a végéig megszervezték. Amikor végre végső nyugalomra helyezték, úgy döntenek, hogy a végrendeletét úgy rendezik, hogy felkérik az ügyvédjét.

HIRDETÉS

Az elmúlt két évben, mióta Chrissy elvégezte a főiskolát, a nagymamájával élt annak kétszintes házában, hogy segítsen neki. Amikor a nagymamája meghalt, azt feltételezte, hogy továbbra is a házban lakhat.

Őt és Gabyt azonban meglepte, amikor kiderült, hogy a ház nem szerepelt a nagymama végrendeletében. Az ügyvéd, Jessica Williams ügyvédnő elmagyarázta, hogy amikor Lindy nagymama megtudta, hogy beteg, eladta a házat valaki másnak.

Bár aggódott, hogy hova fog költözni a nagymamája halála után, Chrissy-t ez nem zavarta. Gaby viszont szinte dühöngött. “Hogyhogy nem tudtad, hogy eladta a házat?” – kérdezte Chrissytől.

Chrissy és testvére, Gaby megtudták, hogy a nagymamájuk háza nem szerepelt a végrendeletében.
HIRDETÉS

Gaby Chrissy féltestvére volt. Ugyanaz az édesapjuk, Jackson, aki egy évtizede hunyt el. Gaby az előző házasságából származó fia volt, és sosem állt közel Chrissyhez vagy az édesanyjához, Camillához.

Ennek ellenére Chrissy mindig is kedves volt Gabyvel. Amikor megnősült, az ajándéklistája tele volt olyan ajándékokkal, amelyek nem estek 300 dollár alá. Annak ellenére, hogy Chrissy egy leégett egyetemista volt, gondoskodott róla, hogy a kérései közül egyet meg tudjon szerezni neki.

HIRDETÉS

Sajnos Gaby észre sem vette az erőfeszítéseit. Alig szólt hozzá egy szót az esküvőjén, és a köszöntője alatt sem méltatta őt. Ebben a pillanatban Chrissy rájött, hogy Gaby soha nem fogja őt a családja részének tekinteni.

Az az eset nyolc évvel ezelőtt történt, és Chrissy most már harmincéves nő volt, aki továbblépett. Nem tartották a kapcsolatot egészen addig, amíg el nem kellett mondania az idősebbik bátyjának, hogy Lindy nagymamájuk elhunyt.

Chrissy és Gaby évekig nem látták egymást, mígnem a nagymama temetésén találkoztak.

Amikor az ügyvédi irodában találkoztak, a férfi önelégült arckifejezéssel sétált el Chrissy és édesanyja, Anna mellett. Amikor mindannyian elhelyezkedtek, Williams ügyvéd elkezdte felolvasni Lindy nagymamájuk végrendeletének tartalmát.

HIRDETÉS

A régiséggyűjteménye Annáé lesz, a szakácskönyve a generációról generációra szálló receptekkel Chrissyé, a régi autója pedig Gabyé.

“És mi lesz a házával? Az kimaradt” – mondta hirtelen Gaby, amikor az ügyvéd visszatette a papírt a borítékba.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »