Napok óta fagyoskodik fűtetlen otthonukban Oszter Sándor és felesége

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Már az egészségük is ráment arra, hogy a hideg lakásban kell élniük.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Nehéz helyzetbe került Oszter Sándor és felesége, Faoilini Donatella. A diósjenői otthonukban tönkrement a gázkazánjuk, azóta pedig a hideg lakásban kénytelenek fagyoskodni, mivel egyelőre nem találtak olyan szerelőt, aki meg tudná javítani.

„Reggel mindössze 12,8 fok van, kapucniban ülök a lakásban. Most szereztünk egy sziesztát, azzal próbáljuk felmelegíteni azt a helyiséget, ahol éppen tartózkodunk”

  • mondta el az ACNews-nak Faolini Donatella.
HIRDETÉS

Mint mondta, ha minden jól megy, hétfőn tudják megcsinálni a fűtőberendezést, addig viszont maradnak a vészmegoldások. A zongoraművésznő annak azért örül, hogy melegvizük van, mert a bojler a gázkazántól függetlenül működik. A helyzet viszont már az egészségükre is ráment.

„Mind a ketten már betegek vagyunk, Sándor és én is. Most azon ügyködünk, hogy a fatüzelésű kazánunkat működtethessük, de a férjem mégiscsak 70 éves, így hordja a fát, befűt, amennyire tud. Ez az egész egy agyrém! Sajnos ma már olyan világot élünk, hogy a szerelők nagy része külföldre ment dolgozni, és ezért aztán, aki maradt, vagy nem ér rá, vagy nem ért hozzá. Elmentek! El is határoztam, ha legközelebb születek, akkor nem zongoraművésznő leszek, hanem vagy kőműves, vagy gázszerelő”

  • viccelődött Oszter Sándor felesége.
HIRDETÉS