Nélkülözhetetlen szabályok a magas sarkú cipő kiválasztásához, hogy elfelejtsd a fájdalmat a lábadban

HIRDETÉS

A magas sarkú cipőt viselő nők lenyűgözőek, és ez vitathatatlan tény. A magas sarkú cipők viselése azonban mindig valamilyen kényelmetlenséggel együtt jár. Gyakran fájdalmasan kidörzsölik a bőrt, és fájdalmat okozhatnak a lábakban. Nincs szükség arra, hogy ebbe belenyugodj, mert számos trükk létezik a tökéletes lábbeli kiválasztásához, amelyek megkönnyítik az életedet, és boldogabbá teszik a lábadat.

Tanulmányoztunk néhány egyszerű lábbeli szabályt, amelyek növelhetik a nők esélyét arra, hogy a legmegfelelőbb cipőt vegyék meg, és szenvedés nélkül viseljék.

Kényelmes sarokmagasság mindennapi viseletre

1683812944_2044267712310081.jpg

HIRDETÉS

Nem számít, mennyire szereted a magas sarkú cipőt, mindennapi használatra egyszerűbb lehetőségeket kell választanod. A magas sarkú cipők gyakori viselése károsítja az egészségünket, és hosszú távon trauma a térd ízületeire és szalagjaira nézve. A gerinc problémák megjelenése is megtalálható a listán. Azt mondják, a szépség fájdalom, de tényleg el kell viselnünk azt, csak annyit kell tennünk egy kényelmesebb élet érdekében, hogy pár centiméterrel megrövidítjük a magas sarkú cipőt? Lecserélheted a magas sarkú cipőt lapos cipőre, vagy választhatsz egy rövidebb, de sokkal kényelmesebb sarokmagasságút.

A legegyszerűbb dolog az orvosok ajánlásainak követése – úgy vélik, hogy a mindennapi használatra szolgáló cipő sarokmagassága nem haladhatja meg a 4 cm-t. Ez a magasság a legkevésbé káros, csökkenti a gerinc terhelését, és nem okoz degeneratív változásokat a csontszövetekben.

A kényelmes cipő kiválasztásának másik lehetősége a sarok és a talp közötti távolság figyelése. Minél magasabb a sarok, annál rövidebb lesz a távolság. A 6 cm-es távolság biztonságosnak tekinthető – ettől a lábak helyesen állnak a maximális szilárdsággal.

Kényelmes és biztonságos magasság a party cipők számára

HIRDETÉS

1428955512_1043567231008419.jpg

Egy sokkal összetettebb trükköt kell használnod, hogy kiválaszd a „kimenő” cipődet. Azonban ne aggódj – érdemes, mert ezek a módszerek segítenek a számodra ideális sarokmagasság kiválasztásában. A jó hír az, hogy a legtöbb esetben a sarok 2-4 cm-nél magasabb lesz.

Az első módszer a test sajátosságait veszi figyelembe. Meg kell mérned a magasságodat és a lábad hosszát a csípőtől a lábfejig, és a következő képletet kell használnod: (magasság / lábhossz – 1,61) * 10. Ennek eredményeként megkapod a sarok ideális magasságára vonatkozó méretet.

A második módszerhez vonalzó vagy mérőszalag szükséges. Ülj kényelmesen egy székre, és nyújtsd ki az egyik lábadat magad elé. Ne tedd spiccbe a lábadat, csak lazítsd el. Mérd meg a távolságot a sarkadtól a talppárnádig, ahogy a képen látható. Az általad kapott érték lesz számodra a sarok ideális magassága, mivel ez megegyezik a láb természetes hajlásával, és nem kell magadat megfeszíteni.

Még több nüánsz

HIRDETÉS

Méret. Annak érdekében, hogy elkerüljék a lábfájdalmat, a nők gyakran próbálják elkerülni a méretüknél kisebb cipőket. És ez helyes, mert jobb, ha a méretednél nagyobbat választasz. Ez lehetővé teszi, hogy szilikon betétet helyezz a cipő belsejébe, ami növeli a komfort szintjét.

453941668_323100992683863.jpg

Anyag. Általában a mesterséges anyagokból készült lábbelik nagyon durvák, és túl sok időt vesz igénybe, hogy felvegyék a lábunk és lábujjaink természetes görbületét. Ennek eredményeképpen tyúkszem és bőrkeményedés alakul ki. A legkényelmesebb cipők természetes velúrból vagy bőrből készülnek.

HIRDETÉS

332684219_106325723100944.jpg

Sarok tippek és a sarok helyzete. Ahogy már említettük, a lábakat nem szabad túlságosan korlátozni a cipőkben, és a cipőnek túl lazának sem szabad lenni. A lábadnak egyszerűen csak rögzítve kell lenni a cipőben. Annak érdekében, hogy megértsd, mennyire kényelmes a kiválasztott pár cipő számodra, ne érezd magad lustának vagy kényelmetlenül, ha kicsit többet sétálsz, amikor felpróbálod. Figyelj a sarok helyzetére is – nem szabad „görbének” lennie – kifelé vagy befelé fordulnia. Ha igen, ezek a cipők túl sok problémát okoznak a viselésnél és nagyon gyorsan tönkremennek.

2087825207_303462310103162.jpg

Ismersz egyéb trükköket, amelyek segíthetnek a sikertelen vásárlások elkerülésében? Kérjük, oszd meg velünk kommentben!

 

Forrás:
HIRDETÉS