Nem akármit kért Andy Vajna feleségétől. Kemény lesz majd ezt teljesítenie, hiába telik le a gyászév

HIRDETÉS

“Andy többször próbálta szóba hozni, hogy mi lesz, ha majd ő már nem lesz köztünk.”

HIRDETÉS

2129481345_105001060622076.jpg

Miközben már javában készülnek Hollywoodban Andy Vajna búcsúztatására, az özvegye megkért minden barátot, ismerőst, hogy ne adjanak ki információkat Andyről és a családról, a közelgő második temetésről.

HIRDETÉS

Furcsa kérés ez, hiszen Timi eddig élete szinte minden pillanatát megosztotta a nyilvánossággal, és pont ezek miatt a közösségi oldalakon megjelent posztok miatt szerzett sok ellenséget magának. Most Timi egy teljes fordulattal kizárta az életéből a nyilvánosságot, és csak a férje második temetésére koncentrál.

“Andy határozottan derűsen szemlélte Timi közösségi oldalakra feltett bejegyzéseit. Büszke volt arra, hogy ilyen szép felesége van, akin más férfiak szeme is megakad.

HIRDETÉS

Egyáltalán nem zavarta, ha egy-két fotón lengébben öltözött Timi, és többet sejtetett a valóságból. Bár féltékenység benne is volt, de maximálisan megbízott a feleségében, és gyakran ő mutogatta az ismerősöknek Timi legújabb fotóit. De nem csak bízott benne, hanem nagyon szerette is őt.

Bár Timivel nem igazán tudott beszélni az elmúlásról, hiszen fiatal nőként tőle ez még nagyon távol áll, de Andy többször próbálta szóba hozni, hogy mi lesz, ha majd ő már nem lesz köztünk. Nekünk, az ismerőseinek is említette, hogy azt szeretné, ha a gyászév letelte után Timi ismét férjhez menne, és boldog lenne. Andy ugyanis nagyon hálás volt élete utolsó öt évéért, amit Timi mellett boldogságban tölthetett.

HIRDETÉS

Fia, Justin halála után egyedül Timi volt az, aki ismét mosolyt tudott varázsolni az arcára, akinek a kedvéért reggelente volt értelme felkelnie. Ezért élete végéig hálás volt a feleségének, és azt akarta, hogy az özvegye élete végéig boldog legyen” – mesélte egy ismerőse.

Vajna Timi a férje halotti torán árulta el, hogy soha nem gondolta volna, hogy a férje egyszer tényleg örökre elmehet. Mindig azt hitte, hogy Andy őt is túléli.

Mindenesetre az özvegy biztos abban, hogy a férje szelleme még 40 napig itt van a földön, hiszen egyértelmű jeleket kapott tőle.

Forrás:
HIRDETÉS