Ő Gyurta Dani kedvese: nem is gondolnád, kivel jött össze

HIRDETÉS

Gyönyörű az új kedvese.

Kapcsolat

HIRDETÉS

Mindenki meglepődött, amikor Gyurta Dániel és Cserpes Laura bejelentette, egy párt alkotnak. A fiatalok másfél évig voltak együtt, ám szinte napra pontosan egy éve, január végén jelentették be, különválnak útjaik. Akkor a rengeteg munkával indokolták szakításukat. Sokan szurkoltak a fiataloknak, hogy újra egymásra találjanak, ami a – ha lehet hinni a pletykáknak – újra megtörtént.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stay outside. Winter is just wonderful!#january #snow #budapest #winter #nature #freshair #danielgyurta

danielgyurta (@danielgyurta) által megosztott bejegyzés,

Összejöttek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

„Való igaz, ismét fellángolt köztük a szerelem. Már hónapok óta minden szabadidejüket együtt töltik, nagyon boldogok. De továbbra is féltve őrzik a magánéletüket” – nyilatkozta a Hot! magazinnak az énekesnő egyik barátja. A fiatalok kapcsolata tehát hónapok óta tart, kérdés, ha eddig sikerült titokban tartani, akkor vajon ezúttal működni fog-e.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eddig nem írtam így hát megteszem most, 2 nappal szilveszter után. A 2018-as év nem egészen úgy alakult , ahogy terveztem. Voltak borzasztó nehéz, nagyon boldogtalan és elképesztően boldog pillanatok is. Leginkább egy érzelmi hullámvasúthoz tudnám hasonlítani, amire felültem és bérletet váltottam.. Amit megtanultam, az az, hogy muszáj elengednünk a saját görcseinket (néha embereket is) ahhoz, hogy aztán megtaláljuk az igazi boldogságot. Mert azt nem egy másik ember de még csak nem is a körülményeink adják.. Nekem a hitem ad reményt minden egyes nap. Hogy újrakezdjem, hogy ne adjam fel, hogy egyre jobb és jobb legyek és hogy hálás tudjak lenni mindazért , amim van! Egyik kedvenc idézetemmel zárnám soraimat és ezzel kívánok Nektek csodás 2019-es évet! “Akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek mint a sasok, futnak és nem lankadnak meg, járnak és nem fáradnak el.” Legyetek ti is Sasok

cserpeslaura (@cserpeslaura) által megosztott bejegyzés,

HIRDETÉS

 

Forrás:
HIRDETÉS