Rejtély az erdőben: Gyermek bukkant titokzatos ládára egy régi autóroncsban

HIRDETÉS

Justin imádja a túrázást családjával, mivel ez a kedvenc hobbjuk. Egyik nap, amikor az erdőben túráztak, Justin talált egy elhagyatott autót, benne egy régi zárt dobozzal. Elhatározta, hogy kideríti, mi van benne.

A Jones család élvezte a túrázást. Minden alkalommal autóval mentek az ország legjobb túraútvonalaihoz, legyen az erdő, dombvidék vagy hegyvidék.

Egyik hétvégén úgy döntöttek, hogy 100 mérföldes útra indulnak egy erdőbe, ahol egész éjszaka egy kempingben szállnak meg.

HIRDETÉS

Miközben friss gombákat gyűjtött, Justin véletlenül túl messzire kalandozott és eltévedt a többiektől. “Anya! Apa!” – kiáltotta, de senki sem válaszolt.

Továbbment, megpróbálva visszafelé követni a nyomait. Meglepetésére egy régi, elhagyatott autóra bukkant. Mivel már sötétedett, úgy döntött, hogy az autóban vár, nehogy egy veszélyes vad állat közeledjen.

HIRDETÉS

Néhány perc múlva meghallotta apja hangját a távolból: “Justin! Hol vagy?”

“APA! Itt vagyok! APA!” – kiáltotta vissza. Hallotta közeledő lépteit, és amikor végre meglátta apját, odarohant és megölelte.

“Azt hittem, egyedül kell töltenem az éjszakát!” – mondta Justin megkönnyebbülten. “Nézd, mit találtam!” – tette hozzá, miután elhúzódtak egymástól.

HIRDETÉS

Apja csodálattal nézte a régi veterán autót. Úgy döntöttek, benéznek, hátha találnak valami érdekeset. Amikor megnézték a csomagtartót, találtak egy régi dobozt, rajta ez a felirat: “Ha megtalálja ezt a dobozt, kérem, vigye el az alábbi címre. – 1995.05.07. Vincent Davis.”

“Ez a cím csak egy pár mérföldre van innen” – mondta Justin apjának. “Elvihetnénk?” – kérdezte.

HIRDETÉS

Amikor megérkeztek a helyszínre, Justin megmutatta anyjának, mit találtak. “Nos, mit szeretnél tenni vele?” – kérdezte az anyja.

A fiú sokáig nem gondolkodott. “Természetesen el kell vinnünk a ráírt címre. Valaki biztosan keresi.”

A szülei mindketten mosolyogtak. “Jól csináltad. Büszkék vagyunk rád, hogy a helyes dolgot választottad” – mondta az anyja.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »