“Sajnálom, hogy a néhai édesapád nincs itt” – mondja a menyasszony anyja, nem sokkal később egy ismerős férfi közeledik

HIRDETÉS

A lányát férjhez adó özvegyasszony beszédében elhunyt férje kívánságairól beszél, és rögtön utána egy ismerős alak közeledik felé.

Linda és Ben Beckett középiskolai szerelmesek voltak, akik korán összeházasodtak. Tizennyolc évesen lettek szülei egy lánynak, akit Martha-nak neveztek el.

Romantikus tündérmese volt, de nem mindenki gondolta így. Ben édesanyja gyűlöletet táplált Linda iránt – valamiért a nő kezdettől fogva nem kedvelte őt.

Linda éppen befejezte a lánya esküvőjén mondott beszédét, amikor egy ismerős, de váratlan hangot hallott.
HIRDETÉS

Amikor az anyja rájött, hogy Ben családalapítási szándékkal ment hozzá Lindához, kidobta a fiát az otthonából, és száműzte a visszatérésből.

A pár mindent megtett, hogy jó életük legyen, és minden nehézség ellenére kezdtek sikeresek lenni. Mindkettőjüket felvették szoftverfejlesztőként, és elég fizetést kaptak ahhoz, hogy a családjukat fenntartsák. A dolgok jól indultak, de a harmadik hónap után Bent kirúgták, miután szóváltásba keveredett a felettesével.

HIRDETÉS

Másrészt azonban Lindát, aki egy másik cégnél dolgozott, előléptették, és megkérték, hogy költözzön Washington D.C.-be. Ben nem tűnt túlságosan izgatottnak miatta.

Amikor a lány ezt elmondta neki, a férfi elvesztette a hidegvérét, és azt mondta: “Hallod egyáltalán magadat? Én most vesztettem el az állásomat, de te csak az előléptetésedről tudsz beszélni! Törődsz egyáltalán velem?”

“Ez nem így van, bébi” – mondta Linda döbbenten a hír hallatán. “Annyira sajnálom, fogalmam sem volt róla.”

HIRDETÉS

Megpróbálta megölelni, de a férfi csak megvonta a vállát. “Oké, most, hogy tudod, még mindig beszélsz a csodás előléptetésedről?” – kérdezte.

Amikor Linda elmesélte Bennek az előléptetését, a férfi elvesztette a hidegvérét, és még akkor is vállat vont, amikor a lány megpróbálta megölelni.

“Ó, bébi, tényleg szörnyen sajnállak, de ez még egy okkal több, hogy el kell mennem Texasból. Úgy tervezem, hogy jövő héten indulok. Gondoltam, tudnod kell róla; vigyázz a kedvemért a mi Marthánkra?” Mondta Linda, miközben a hálószobája felé sétált.

HIRDETÉS

A férfi megbántotta, és nem akarta, hogy lássa a könnyeket, amelyeket sért szavai váltottak ki belőle.

“Hogy hibáztathatott engem valamiért, amiről semmit sem tudtam? Olyan szörnyen érzem magam miatta.” – gondolta Linda, miközben egyesével lépkedett a lépcsőn.

Egy héttel ezután Linda összeszedte a holmiját, és felkészült a távozásra. A lányának azt mondta: “Légy jó kislány, és ne zavard apádat”, majd egy puszit nyomott a lány homlokára.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »