Testbeszéd: Sokat elárul rólad, az ahogy a széken ülsz

HIRDETÉS

Így kommunikálnak a nők a testükkel!

HIRDETÉS

1089469202_1382106061385098.jpg

Manapság kevesebb figyelem irányul a testbeszédre, annak jelzéseire, pedig ezáltal jobban megérthetnék az emberek, férfiak és nők egymást.

HIRDETÉS

Nézz rá az alábbi ábrára, és válaszd ki azt a lábpozíciót, amely a leginkább jellemző rád, majd olvasd el az ahhoz tartozó jellemzést.

1-es pozíció

HIRDETÉS

Ha gyakran ebben a helyzetben vannak a lábaid, akkor elővigyázatos, félénk nő vagy. Nehezen alakítasz ki kapcsolatot idegen emberekkel, nehezen engedsz magadhoz közel bárkit is, a bizalmadat senki sem nyerheti el egy könnyen. Szeretsz egyedül lenni.

2-es pozíció

Nagy valószínűséggel olyan nő vagy, akit nem érdekel az, hogy mások mit gondolnak rólad. Szereted az élet napos, örömteli oldalát nézni. A férfiak körülrajonganak, neked csak választanod kell egyet közülük.

3-as pozíció

HIRDETÉS

Mindig odafigyelsz mások igényeire, és ha bárkinek szüksége van segítségre, te nem habozol, mindent megteszel, amit csak tudsz. Ha valaki becsap, nem bocsátasz meg az illetőnek. Mindenkitől elvárod, hogy tisztelettel és őszintén beszéljen veled.

4-es pozíció

Könnyen szerelembe esel, és ilyenkor hajlamos vagy szemet hunyni a párod hibái fölött. Azonban ha a szerelem elmúlik, akkor sokszor a valóság mellbevágó tud lenni.

5-ös pozíció

Mindig kedvesen, türelmesen végighallgatsz másokat. Imádod, ha bókolnak neked. Számodra fontos a jólneveltség, az etikett szabályok betartása, az udvariasság, ezért a párod egyszerre kell rendelkezzen úriember és macsó tulajdonságokkal.

Forrás:
HIRDETÉS