Tinik gúnyolódnak az idős hölgyön az autósiskolában, amíg rá nem jönnek, hogy beteg unokája miatt van ott

HIRDETÉS

Egy 81 éves nagymama meglepte az embereket, amikor megjelent egy autósiskolában, hogy beiratkozzon egy tanfolyamra. Az emberek gúnyolódtak rajta, azt állítva, hogy sosem fog sikerülni neki, amíg rá nem jöttek, miért ragaszkodik kitartóan a jogosítvány megszerzéséhez.

Lora Hudgens egy 81 éves nő volt, akinek küldetése volt. Az ellene szóló esélyek ellenére bátran jelentkezett egy autósiskola tanfolyamára, más, nála évtizedekkel fiatalabb reménykedőkkel együtt.

HIRDETÉS

Az első napon 16 és 24 év közötti osztálytársai csodálkoztak, hogy egy ilyen idős hölgy, mint ő, mit keres ott. Egymás között beszélgettek és durván suttogtak róla.

„Tegyünk egy fogadást” – súgta az egyik osztálytársa a másiknak. „Nem fog túljutni az írásbeli vizsgán.” Nevettek, miközben ezt mondták, ami másokat is arra késztetett, hogy beszóljanak.

HIRDETÉS

„Csak az idejét és a pénzét pazarolja erre a tanfolyamra. Soha nem adnak neki jogosítványt” – mondta egy másik.

HIRDETÉS

Lora nem törődött az osztálytársaival, és az idő nagy részében magának való volt. Arra koncentrált, hogy sikeresen elvégezze a tanfolyamot, ezért figyelmesen hallgatta az oktatót.

Miután teljesítette a tanfolyamhoz szükséges órákat, Lora osztálytársai meglepődtek, hogy a többiekhez hasonlóan ő is megcsinálta. Megkapta a bizonyítványt, és a többiekkel együtt a DMV-nél vizsgázhatott.

HIRDETÉS

Miközben arra vártak, hogy sorra kerüljenek a gépjármű-felügyeletnél, Lora egyik osztálytársa odalépett hozzá, hogy végre tisztázza a dolgokat. „Tudom, hogy valószínűleg hallotta már a sok beszédet, ami a jelenlétét övezi, asszonyom” – mondta neki. „Mi az ön története? Miért akarsz jogosítványt a te korodban?”

Lora elmosolyodott, mintha egész idő alatt arra várt volna, hogy valaki megkérdezze tőle. Elárulta, hogy a halálos beteg unokája miatt teszi ezt.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »