Titokzatos égi gyűrű jelent meg Budapest felett

HIRDETÉS

Budapest lakói fantasztikus látványban részesülhettek, a város felett az ég ugyanis erőteljes, lilás-narancsos színekben pompázott. Volt azonban még valami, amire felfigyelhettek azok, akik elég alaposan nézték a felhőket.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Napiufó szerint egy rejtélyes kör alak rajzolódott ki az égbolton Óbuda felett, ami olyannyira szembeötlő és megdöbbentő volt, hogy többen is megálltak, hogy megfigyeljék – egyesek az utca kellős közepén, 2019. január 16-án, fél 5 körül.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A szemtanúk szerint azért is volt páratlan a látvány, mert szinte percről percre változott, így rengetegen megörökítették képeken és videókon. Csak úgy, mint azt a rejtélyes fénygyűrűt, ami az utolsó napsugarak eltűnése előtt jelent meg. Egészen úgy nézett ki, mintha egy korong alakú ufó repült volna át a felhőkön, nyomot hagyva maga után. Ez alapján azonnal el is nevezték ufógyűrűnek.

Nem ez volt egyébként az első eset, hogy ilyesmit kaptak lencsevégre, a világ számos más táján jelent már meg hasonló gyűrű alakú fenomén. Az összeesküvés-elméletek vallói ezekről azt gondolják, hogy afféle őrszemekként működnek, amelyek az emberiséget figyelik, olykor pedig irányítják is kedvük szerint.

HIRDETÉS