Titokzatos, űrlény-szerű teremtményt találtak Kaliforniában!

HIRDETÉS

Pár napja került fel az internetre, azóta pedig valósággal kettéosztotta az internetes társadalmat, az a San José-ben talált, rémisztő teremtmény, melyre eddig semmilyen forrásból sem sikerült racionális magyarázatot kapni.

Vannak akik egyértelműen valamilyen földönkívüli, idegen életformának tekintik, és akadnak olyanok is, akik csak egy mutálódott állati csemetének tartják. Egy biztos azonban, valami nagyon különleges teremtényt sikerült lencsevégre kapnia a Kaliforniában élő Gianna Peponis-nak, aki este fél 12-kor hallott, nagyon különös, sikolyra emlékeztető zajokat a kertjéből, majd mikor kiment, hogy megnézze, ez a rémisztő formájú teremtény fogadta őt. A lény akkor már halott volt, de a lány nem tudta mitévő legyen a rejtélyes holttesttel, ezért gyorsan lefényképezte és útjára indította a közösségi médiában, hátha valaki segítséget tud nyújtani neki, ezzel a nem mindennapi lénnyel kapcsolatban.

HIRDETÉS

a0b1ba5a9c145703.jpg

HIRDETÉS

6ad7a54158145704.jpg

HIRDETÉS

[total-poll id=3975]

Ha ez nem lenne elég, a lény érkezte ráadásul egybe esik egy másik nagyon különleges és megmagyarázhatatlan kaliforniai észleléssel… Pár napja ugyanis, egy szintén nagyon rémisztő égi fénycsóvát sikerült többeknek is lencsevégre illetve videóra rögzíteniük. A különleges fénycsóva óriási riadalmat okozott Los Angeles 600 kilométeres körzetében, voltak akik úgy telefonáltak már be a rendőrségre, hogy itt a világvége, hisz nem tudták eldönteni, hogy UFO támadást látnak éppen, vagy csak egy hatalmas aszteroida száguld a föld felé. Akadtak olyanok is, akik atomtámadásnak hitték a példátlan égi jelenséget. Az Orange megyei seriff hivatal azonban hivatalos közleményben nyugtatott meg mindenkit, hogy szó sincs idegen lényekről, vagy rejtélyes aszteroidáról, pusztán egy katonai rakétakísérletről volt szó, semmi több.

HIRDETÉS

[total-poll id=3977]

Persze ez keveseknek jelentett valódi megnyugvást, sokak, főleg akik élőben is látták a jelenséget, óriási hazugságnak tartják a seriff hivatal jelentését. Ezután persze csak olaj volt a tűzre, a közvetlenül az égi jelenség után, a fűben talált csúf teremtény elterjedése is. Valódi válaszok egyelőre nincsenek, csak a seriff hivatal által kiadott felemás közleményre támaszkodhatunk. A helybéli lakosok azonban továbbra is zaklatottak, több Reddit felhasználó is már az ördög eljövetelét és hatalmas UFO inváziót emleget, akik pedig racionálisabb magyarázatot keresnek a történtekre, azok egyszerűen elhiszik a hivatalos szervek által adott tájékoztatást, a fűben talált kis teremtményt pedig, egy koraszülött szarvasmagzatnak tartják. Ez is, az is lehetséges persze, ami biztos azonban, hogy nagyon mozgalmas napokon vannak túl a jelenleg még rémült, Kaliforniában élő lakosok.

Forrás:
HIRDETÉS