Tizenéves diákok megtudják, hogy kedvenc zenetanárukat kirúgták, később a szemetes mellett látják megbetegedve

HIRDETÉS

A három iskolatárs megdöbben, amikor kedvenc tanárukat, aki gitározni tanította őket, kirúgják, és nagyon megbetegszik – majd tervet szőnek, hogy segítsenek rajta.

Tom, Sean és Billy rettegettek voltak. Ha valami csínytevés volt készülőben, ők voltak a kirobbantók. A tanárok a Három Szörnyetegnek hívták őket, amíg Mr. Lassiter kezelésbe nem vette őket.

HIRDETÉS

Eric Lassiter volt a zenetanár, és felfedezte, hogy a Három Szörnyeteg több mint határtalan energia, tehetség is volt bennük. Nemsokára már gitároztak és arról álmodoztak, hogy rocksztárok lesznek…

Tom, Sean és Billy arról álmodott, hogy rocksztárok lesznek.

Persze minden gitározó gyerek arról álmodik, hogy rocksztár lesz, de Lassiter úr tényleg úgy gondolta, hogy ennek a háromnak van esélye arra, hogy jó zenészek legyenek – elvégre nézd meg, mi történt négy liverpooli iskolatárssal!

Az egyetlenek, akik nem örültek különösebben a Három Szörnyeteg új szenvedélyének, a szüleik voltak, és ez főleg azért volt, mert Tom, Sean és Billie rábeszélték a szüleiket, hogy vegyenek nekik elektromos gitárokat.

HIRDETÉS

Ők hárman felváltva gyakoroltak a család garázsában, a szomszédok legnagyobb kétségbeesésére. És amikor néhány év után sem vesztették el az érdeklődésüket a zene iránt, a szüleik leültették őket, és lefolytatták a „beszélgetést”.

Elmagyarázták a fiaiknak, hogy bár támogatják minden érdeklődésüket és ambíciójukat, a tanulmányaiknak kell az első helyen állniuk. A tizenhárom éves fiúkat elkeserítette a „beszélgetés”, különösen, amikor a szüleik statisztikákat idéztek a zenészek sikeréről…

Lassiter úr volt a legmenőbb tanár az iskolában.
HIRDETÉS

Lassiter úrhoz mentek, aki felvidította őket azzal, hogy a Dire Straits „The Sultans of Swing” című számát játszotta a „rendes munkával” rendelkező zenészekről. „Ami számít, az a zene” – mondta nekik. „Nem az, hogy híres vagy-e, hanem az, hogy a zene hogyan szól hozzád”.

Mivel Lassiter úr mindig egyenes és őszinte volt velük, Sean, Billy és Tom bízott az ítéletében. Azt mondta nekik, hogy tehetségesek, és semmi más nem számít.

Sajnos Mr. Lassiter ugyanilyen őszinte volt akkor is, amikor az embereknek NEM volt tehetségük. Sarah Jadin zongorista akart lenni, és ő és a családja biztosak voltak benne, hogy rendkívül tehetséges.

HIRDETÉS

Egy nap Lassiter úr elmondta Sarah-nak az igazságot. Tizenöt éves diáklány létére nagyon jól zongorázott, de nem volt Julliard-alapanyag, és nem lesz belőle világhírű koncertzongorista.

Lassiter úr tehetséges zenészeket faragott a három rémségből.

Sarah sírva ment haza, és panaszkodott az apjának, Cyrus Jadinnak, a város egyik legbefolyásosabb emberének és az iskola egyik legfőbb jótevőjének. Sarah elment Cyrushoz, Cyrus elment Farley úrhoz, az iskola igazgatójához, aki kirúgta Lassiter urat.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »