A 60 éve örökbefogadott férfi megtudja, hogy négy hasonmása van

HIRDETÉS

Phillip izgatott volt. Szeretetteljes otthonban nőtt fel, de az életét mindig üresnek érezte, mintha valami hiányozna – és most az ikertestvér gondolata valahogy úgy tűnt, hogy megmozgat valamit a szívében. Ez volt az, ami hiányzott! Egy testvér!

“Lehet, hogy csak egy hasonmás” – tiltakozott Phillip, de hagyta, hogy Mara rábeszélje, hívja fel Ralfot, és beszéljen meg vele egy találkozót. “Helló” – mondta. “Nem ismersz, a nevem Phillip Granger, és azt hiszem, hasonlítunk egymásra…”.

Phillip felfedezte, hogy pontosan úgy néz ki, mint egy Ralf Gois nevű férfi.
HIRDETÉS

Még aznap délután találkozott Phil és Ralf, és olyan volt, mintha tükörbe néztek volna. Egyformák voltak, és egy rövid beszélgetés után kiderült, hogy mindkettőjüket örökbe fogadták, ugyanabban a kórházban születtek ugyanazon a napon!

A két férfi nem tudta abbahagyni a nevetést, a sírást és az ölelkezést. Ralf soha nem volt házas, a szülei elhunytak, és egy testvérre találni egy álom volt, ami valóra vált.

Aztán Ralf azt mondta: “Hé Phil, megtaláljuk az anyánkat! Abban a kórházban születtünk, ahol dolgozom, és tudom, hogy minden adatot beletápláltak a számítógépekbe… Csak be kell ütnöm a születési dátumunkat!”.

HIRDETÉS

A két férfi elsietett a kórházba, ahol Ralf az irodájába vezette újdonsült ikertestvérét, és belépett a kórházi nyilvántartásba. “Pofonegyszerű” – kiáltotta izgatottan, majd Phil látta, hogy bátyja arca hófehérré válik.

A kórházban Ralf belépett a nyilvántartásba.

“Ralf?” – kérdezte. “Jól vagy? Megtaláltad?” Ralf hatalmas, üveges szemekkel nézett fel Philre, és némán bólintott. “Gyerünk, mi a neve?” Phil türelmetlenül felkiáltott.

HIRDETÉS

“Janet Corbin” – suttogta. “De Phil…”

“Ez nagyszerű!” Mondta Phil vigyorogva. “Akkor mi a probléma?”

“Öten vagyunk…” Ralf zihált. “ÖTEN!”

Rájöttek, hogy öten vannak.
HIRDETÉS

Phil és Ralf készítettek egy közös szelfit, amit feltettek az Instagram-fiókjukra, elmesélték a történetüket, és felhívást intéztek mindenkihez, aki úgy gondolja, hogy hasonlítanak egy ismerősükre, hogy jelentkezzen: “Segítsetek megtalálni a testvéreinket!”

Az üzenetek özönlöttek, és hamarosan Ralf és Phil találkozott Tommal és Gordonnal – és a viszontlátásuk hihetetlen volt. Mindannyian egyformák voltak! Mara elmondta Philnek, hogy a testvéreivel együtt látva megszédült.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 2 / 3 ): «1 2 3Következő oldal »