A 60 éve örökbefogadott férfi megtudja, hogy négy hasonmása van

HIRDETÉS

“Mara – mondta Phil halkan. “Soha életemben nem éreztem magam ilyen boldognak és teljesnek, de még mindig hiányzik egy közülünk!”

A négy testvér készített még egy szelfit, és megismételték a felhívásukat, és addigra a történetük országos hírűvé vált, a tévécsatornák interjúkra hívták őket. Aztán egy este megjelent az eltűnt testvér, de nem volt egyedül.

A négy testvér épp vacsorázott, amikor csengettek.
HIRDETÉS

Ralf, Phil, Tom és Gordon éppen Phil házában vacsoráztak, amikor megszólalt a csengő, és Mara felállt, hogy kinyissa. Hatalmas mosollyal az arcán tért vissza.

“Ki volt az?” – kérdezte Phil.

HIRDETÉS

“Tulajdonképpen – mondta Mara -, te vagy az…” és félreállt, hogy a négy férfi megnézhesse az utolsó testvért, aki pont olyan volt, mint a testvérei. “Ő itt David…”

David besétált a testvérei közé, de nem volt egyedül. Mellette egy aprócska, idős nő állt. “Ő – mondta David – az anyukánk”.

Az öt testvér újra egyesült az édesanyjukkal.
HIRDETÉS

A nőnek könnybe lábadt a szeme. “Janet Corbin vagyok” – mondta. “És nagyon sajnálom, nagyon sajnálom…”

Janet elmagyarázta, hogy mindössze 16 éves volt, amikor teherbe esett, és amikor megszülte az ötös ikreket, rettegett.

HIRDETÉS

Janet édesanyja nyomást gyakorolt rá, hogy négyet adjon örökbe a babák közül, egyet pedig tartson meg, hogy felnevelje, és így is tett – de a fiait soha nem felejtette el. Most, közel hatvan év után a családja újra egyesült, és a fiai meggyógyultak.

Mit tanulhatunk ebből a történetből?

  • A család a legfontosabb dolog a világon. Phillip mindig úgy érezte, hogy valami hiányzik az életéből, amíg meg nem találta a testvéreit.
  • Hihetetlen dolgok történnek hétköznapi emberekkel nap, mint nap. Phil soha nem gondolta volna, hogy valami ilyen rendkívüli dolog történhet vele – amíg meg nem történt!

Oszd meg ezt a történetet barátaiddal. Talán feldobja a napjukat és inspirálja őket.

Ezt a beszámolót olvasónk története ihlette, és egy profi író írta. Bármilyen hasonlóság a tényleges nevekkel vagy helyszínekkel pusztán véletlen egybeesés. Minden kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 3 / 3 ): «12 3