A 60 éve örökbefogadott férfi megtudja, hogy négy hasonmása van

HIRDETÉS

Egy 60 éves férfi megdöbben, amikor egy vadidegen odalép hozzá egy étteremben, és csalónak nevezi – és megtudja, hogy több testvére is van.

Phillip Granger úgy döntött, hogy bizonyára nagyon átlagos arca van, mert amióta csak az eszét tudta, folyton odamentek hozzá az emberek, és összetévesztették más férfiakkal.

Nem sok vigaszt jelentett, hogy a felesége jóképűnek tartotta, amikor úgy tűnt, mindenki közönségesnek tartja. A dolgok akkor csúcsosodtak ki, amikor Phillip hatvanéves volt, és a feleségével vacsorázni ment.

HIRDETÉS

Phillip és Mara vacsorázni mentek, hogy megünnepeljenek egy üzleti üzletet, amelyet a nő az egyik kedvenc éttermükben kötött. A férfi éppen a felesége kezét fogta, és odahajolt hozzá, hogy megcsókolja, amikor hirtelen egy nő lépett oda hozzájuk.

“Szóval ma este dolgoznod kellett?” – kiabálta a nő. “Sürgős műtéted volt? Te csaló! Végeztünk!” A nő Phillip arcába loccsantotta a pohár borát, és elsétált.

HIRDETÉS

Phillip feltörölte a vörösbort a szalvétával, és megrázta a fejét. “Sajnálom, drágám” – mondta Marának. “Nem tudom, mi folyik itt!” De Mara már talpon volt, és követte a nőt kifelé az étteremből.

“Elnézést – mondta Mara, amikor utolérte a nőt. “Kérem, elmondaná, hogy mi folyik itt?”

Phillip és a felesége éppen vacsoráztak, amikor valami rendkívüli történt.

“Ki vagy te?” – kérdezte a nő dühösen. “A barátnője?”

HIRDETÉS

“Nem” – válaszolta Mara. “A felesége vagyok.”

“Házas?” – kiáltott fel a nő. “Esküszöm, ez volt az utolsó alkalom, hogy egy orvossal randiztam! Dr. Ralf Gois! Tudhattam volna!”

HIRDETÉS

“A férjem neve Phillip Granger” – mondta Mara. “És ő nem orvos.”

“Te Csaló! Végeztünk!”

A nő zavarba jött. “Ó, Istenem!” – zihált. “De hát TELJESEN úgy néz ki, mint Ralf! Mint egy ikertestvér!” Mire a nő elment, Mara már tudta Dr. Ralf Gois telefonszámát.

“Figyelj, Phil” – mondta. “Ez nagyon furcsa. Az a nő azt mondta, hogy ez a Ralf pontosan úgy néz ki, mint te, mint egy ikertestvér. Téged örökbe fogadtak, szóval lehet, hogy ez a fickó az ikertestvéred.”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »