A férfi gúnyolódik a feleségén, mert szülés után meghízott – megtalálja a naplóját, miután kórházba került

HIRDETÉS

Lisa szeme majdnem felcsillant. “Chad!”

“Micsoda? Most rögtön sírni fogsz, és engem fogsz itt rossz embernek beállítani? Persze, csak rajta! Különben is, nem látom értelmét, hogy így folytassuk! Nézd meg a barátaidat, aztán nézz magadra! Miért nem tudsz egyszerűen lefogyni? Mondj meg nekem egy dolgot – mondta, miközben felállt. “Szándékosan csinálod ezt az egészet, hogy elhagyjalak? Találkozgatsz valaki mással a hátam mögött? Hová szoktál eltűnni kora reggelente? És nem jössz vissza, amíg fel nem ébredek.”

“Komolyan mondod, Chad? Azt hiszed, hogy megcsallak?”

Lisa belefáradt a súlyával kapcsolatos állandó gúnyolódásokba.
HIRDETÉS

“Honnan tudhatnám, Lisa? Talán rájöttél, hogy nem fogunk együtt maradni. Nem akarsz már dolgozni, ezért csak ülsz a ház körül. Azt mondod, hogy vigyázni akarsz a gyerekeinkre, de szerintem ez csak egy ürügy arra, hogy otthon maradj és élvezd az életed. Könnyen megengedhetnénk magunknak egy bébiszittert, de nem! Te csak otthon akarsz maradni és kaját zabálni, hogy hízz! RENDBEN, TEDD AZT!” Csattant fel, miközben elment.

Lisa egy szót sem tudott kinyögni. Sírva fakadt, amikor Chad elsétált, anélkül, hogy meghallgatta volna. Csak késő este rohant ki a szobából. Éppen a laptopján dolgozott, amikor egy hangos puffanás megzavarta.

Kirohant, mert azt hitte, hogy az ikrek szobájából jön, de Lisa eszméletlenül feküdt a padlón. “Lisa! Mi a baj?” – kérdezte, és megpróbálta felrázni a lányt. Amikor Lisa nem ébredt fel, tárcsázta a 911-et, és a kórházba vitte.

HIRDETÉS

Megkérte a szomszédjukat, Mrs. Clemmentset, hogy vigyázzon az ikrekre, amíg ő távol van, és késő este tért haza, miután felvették a lányt. Az orvosok közölték vele, hogy Lisa stresszes és gyenge volt, ezért esett össze.

Chad az ágyra ült, kezét az arcába temette, miközben azon töprengett, hogyan is beszélt Lisával. Lehet, hogy ezúttal egy kicsit túl kemény voltam! Vajon miért fajultak el ennyire a dolgok? És hogy mondhatják az orvosok, hogy gyenge volt? Hát nem otthon pihent egész idő alatt?! Chad morgott, miközben felállt, és elkezdte megágyazni.

Chad dühös volt.

Ahogy levette a takarót, hirtelen egy napló esett szétnyitva a padlón. Néhány sor megragadta a figyelmét. Felvette, és rájött, hogy ez Lisa személyes naplója. Más dolgait olvasni nem helyes, Chad! gondolta először, de aztán a kíváncsiság felülkerekedett rajta. Kinyitotta az első oldalt, amely az ikreik, Lucas és Charlie születéséről szólt.

HIRDETÉS

Szia PD!

A te egyetlen és kizárólagos gazdád vagyok! Mi lehetne jobb nap egy barátság kezdetéhez, mint a mai? Nem is tudom elmondani, mennyire boldog vagyok most! VÉGRE ANYA LETTEM! NAGYON KÖSZÖNÖM, ISTENEM! Tényleg nem tudom kifejezni, milyen csodálatos érzés volt, amikor a karjaimban tartottam a babáimat. Csak remélem, hogy jó anya leszek. Ó, és láttam, mennyire elérzékenyült Chad, miután megnézte a babákat. Tudom, hogy le fog pipálni azzal, hogy jobb szülő lesz, de én annyira fogom szeretni a gyerekeimet, hogy az anyuci pártját fogják majd fogni, haha!!!

Chad egy időre megfeledkezett mindenről, ami eddig foglalkoztatta, miközben lapról lapra lapozott, és ajkai remegve mosolyogtak. Lisa gyakorlatilag mindent lejegyzett, amit az ikreikért tett, és hogy milyen boldognak érezte magát utána. De egy oldal különösen felkeltette a figyelmét, és a mosoly az arcáról eltűnt.

Lisa minden apró részletet megemlített a személyes naplójában.
HIRDETÉS

Szia PD!

Nagyon szomorú vagyok ma. Nem tudom, hogy valamit rosszul csináltam-e, de Chad mostanában nagyon lehangoltnak tűnik. Mármint… még mindig úgy játszik a babákkal, mint régen, de úgy érzem, hogy nagyon eltávolodunk egymástól. Beszéljek Chaddel? Talán csak a munkája miatt. Az egész családnak dolgozik, és talán csak a stressz miatt. Remélem, hamarosan javulnak a dolgok.

Chad kíváncsiságból átlapozott a következő oldalra, és a bűntudat hulláma öntötte el.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 2 / 3 ): «1 2 3Következő oldal »