A férfi gúnyolódik a feleségén, mert szülés után meghízott – megtalálja a naplóját, miután kórházba került

HIRDETÉS

Egy férfi kigúnyolja a feleségét, amiért az ikerszülés után meghízott, de rájön, mekkorát tévedett, amikor egy nap felesége elájul és kórházba kell szállítani.

Amióta Lisa Thompson az eszét tudja, mindig úgy tudott zsonglőrködni a munka és a házimunka között, mint egy profi. Könyvelőként dolgozott a kaliforniai Santa Clara egyik legnevesebb cégénél, és a hektikus, 9-től 5-ig tartó munkarendje ellenére senki sem mondhatta, hogy Lisa háza szenvedett ettől.

Reggel 5-kor pontosan kelt, reggelit főzött a férjének, Chadnek és magának is, időben munkába indult, és időben hazaért, hogy elkezdje a vacsora előkészületeit.

HIRDETÉS

Chad ugyanilyen támogató volt, és gyakran nyújtott segítő kezet a házimunkában. A dolgok azonban kezdtek megváltozni, amikor Lisa szült.

Chad és Lisa 3 évig boldog házasságban éltek, és miután több évig próbálkoztak a babával, egy nap Lisa terhességi tesztje végre két vonalat mutatott. Mondanom sem kell, hogy a pár a boldogságtól el volt ragadtatva!

HIRDETÉS

A szülés után Lisa úgy döntött, hogy szünetet tart a munkában, és a babáival tölti az idejét, így magáévá tette a háziasszony szerepét. De míg ő ezt úgy látta, hogy időt tölthet a gyerekeivel, Chad “lustaságnak” bélyegezte.

“Te csak ülsz a kanapén és lazítasz, Lisa. Legalább kezdj el edzeni! Nézd csak meg, mennyit híztál a terhesség után! Az, hogy leadsz pár kilót, nem fog ártani neked!” – gúnyolódott rajta gyakran.

Lisát gyakran bosszantotta és lehangolta, hogy Chad nem értékelte az otthonmaradó anyaszerepét, de ezt elnézte neki, mert úgy gondolta, hogy a férfi biztosan túlságosan frusztrált a munkahelyi problémák miatt.

HIRDETÉS

Sajnos azonban egyre jobban kezdte úgy érezni, hogy Chad valójában elveszíti érdeklődését mind ő, mind a házasságuk iránt. Észrevette, hogy a férfi nem értékeli vagy segíti őt semmiben, és ha javasolta, hogy töltsenek együtt időt, a férfi csak kitért a kérdés elől, és lefeküdt aludni. Lisa elhatározta, hogy beszélnie kell vele, mielőtt túl késő lenne, és egy nap szembesítette.

Lisa meghízott a terhesség után.

“Drágám, megértem, hogy mostanában a munkával vagy elfoglalva, de megegyeztünk, hogy nem titkolunk el semmit egymás elől” – jegyezte meg finoman. “Észrevettem, hogy mostanában valami zavar téged.”

HIRDETÉS

Chad megvonta a vállát. “Ööö, semmi ilyesmi, Lisa. Minden rendben van!” – válaszolta rezzenéstelenül, tekintetét a laptopjára szegezve.

“Biztos vagy benne, Chad? Úgy értem, észrevettem….”

“Mit vettél észre, Lisa?” Chad ráordított a lányra. “Nem hagynál békésen dolgozni? Miért kell mindenbe beleütnöd az orrod? Használd az összes energiádat arra, hogy egy kis időt fordíts magad ápolására. Mikor néztél utoljára tükörbe?”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »