A férfi gúnyolódik a feleségén, mert szülés után meghízott – megtalálja a naplóját, miután kórházba került

HIRDETÉS

Szia PD…

Én… én nem tudom, mit tegyek! Chad el akar hagyni engem? Olyat mondott, amit soha nem gondoltam volna, hogy mondana! Gúnyolódott rajtam, hogy kövér vagyok, és még csak esélyt sem adott, hogy megmagyarázzam! Nagyon zavarban érzem magam. Chad tényleg kiábrándult belőlem? Beszélnem kell vele, de nem tudom… Jó ötlet lenne ez?

Chad átlapozott a következő és a következő oldalra, és ezúttal, amint egyre tovább olvasott, még jobban megbánta, ahogyan oly sokáig bánt Lisával.

Chad szánalmasnak érezte magát. | Fotó: Pexels

Szia PD!

HIRDETÉS

Fantasztikus ötletem támadt a fogyáshoz! Korábban már próbálkoztam jógával és meditációval, de Chad úgy gondolta, hogy nem akarok fogyni! Azért, mert túl elfoglalt ahhoz, hogy észrevegye az erőfeszítéseimet. Várj csak, majd meglátod; le fogok fogyni, és meglepem Chadet a házassági évfordulónkon. Tina barátnőm most mondta, hogy van egy edzőterem, amelyik egy hét alatt segít lefogyni! OMG! Annyira izgatott vagyok!

Letörölte a könnyeit, miközben a következő oldalra lapozott.

Szia PD!

HIRDETÉS

Bocsánat, hogy egy ideig nem írtam. Borzasztóan kimerült vagyok mostanában! Azok a tornászok korán reggel hívogatnak. Adtak nekem táplálékkiegészítőket, és a diétájuk egyszerűen őrületes! Hányingerem van, miután megettem a nyers dolgokat, amiket felírtak nekem, aztán Chad…pfuj…egyszerűen nem hagyja abba a gúnyolódást. Komolyan belefáradtam ebbe az egészbe. Nem tudom, hogy bírom-e ezt az egészet tovább…..

Chadnek ezen a ponton már iszonyat bűntudata volt. Annyira elvakult voltam, hogy észre sem vettem, hogy próbálkozik? És mi a fenéért kellett gúnyolódnod rajta, Chad? Ő a feleséged, a Lisa, akit teljes szívedből szerettél! Kárpótolnod kell őt, Chad. Muszáj lesz!

És Chad megtette, amit elhatározott. Amikor másnap meglátogatta Lisát a kórházban, egy csokorral lepte meg a kedvenc virágaiból és egy kártyával, amelyen ez állt: “Gyógyulj meg, drágám! Hiányzol a gyerekeknek és nekem! Nélküled nem érzem otthon magam otthon….”.

Lisa szigorú rutinnak vetette alá magát, hogy lefogyjon.

Miután megkapta a virágot és a kártyát, Lisa kissé elérzékenyült, mivel Chad egy ideje már nem tett érte semmi különlegeset. “Köszönöm, Chad” – suttogta, és könnybe lábadt a szeme. “Én – Én…”

HIRDETÉS

“Nem kell mondanod semmit, Lisa. Gonosz voltam veled, és olyan dolgokat mondtam, amiket nem kellett volna. Sajnálom! Gyönyörű vagy úgy, ahogy vagy, és bármit is mondtam a külsődről, az csak ostobaság volt! Egy bunkó vagyok, amiért mindezt mondtam!” – tette hozzá, és megölelte a lányt.

“Ó, Chad… Semmi – semmi baj – motyogta a lány, és visszaölelte a férfit.

“Megpróbálok jobb ember lenni, Lisa. Ígérem” – mondta neki a férfi.

HIRDETÉS

Amikor Lisát elbocsátották, és hazatért, Chad egy gyertyafényes vacsorarandival lepte meg. Az egész szoba gyönyörűen fel volt díszítve, és a háttérben lassan szólt egy romantikus dal. A férfi kihúzott neki egy széket, és bort töltött neki.

Később letérdelt, és megkérdezte: “Szóval, Mrs. Lisa Thompson, szeretne táncolni velem?” Lisa bólintott, és szenvedélyesen megcsókolták egymást, miközben szorosan átölelték egymást.

Attól a naptól kezdve Chad teljesen más emberré vált, és Lisa el sem tudta hinni, hogy egyetlen éjszaka mennyire megváltoztatott mindent. Mindenben segített neki, hétvégenként moziba vitte, és ami a legfontosabb, mindig azt mondta neki: “Szeretlek azért, aki vagy, drágám”.

Lisa még mindig jár edzőterembe, de már nem követi a gyors fogyást célzó divatos diétákat. Ehelyett arra koncentrál, hogy egészségesebb legyen.

Chad rájött, hogy tévedett.

Mit tanulhatunk ebből a történetből?

  • Fogadjuk el az embereket olyannak, amilyenek, és ne a kinézetre alapozzunk. Chad gúnyolódni kezdett Lisán, amiért a szülés után meghízott, és elfelejtette, hogy miért is szeretett bele a lányba.
  • Az igazi szépség a szívben rejlik. Lisa csodálatos anya és feleség volt, de Chad ezt nem értette meg, amíg el nem olvasta a személyes naplóját.

Ezt a beszámolót olvasónk története ihlette, és egy profi író írta. Bármilyen hasonlóság a tényleges nevekkel vagy helyszínekkel pusztán véletlen egybeesés. Minden kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 3 / 3 ): «12 3