A fiú, aki évekig nem látogatta meg édesanyját, visszatér és látja, hogy a házuk romokban áll

HIRDETÉS

“Micsoda? Miért nem tudok én erről semmit?” Adam megdöbbenve mondta. “Hol van az idősek otthona?” – kérdezte.

Miután megkapta a címet, gyorsan odaindult. Amikor megérkezett, meglátta Dianát, törékenyen és kerekesszékben. “Anya” – mondta sírva, amint meglátta.

HIRDETÉS

“Adam? Mit keresel itt?” Diana megkérdezte.

“Anya, annyira sajnálom, hogy nem figyeltem rád jobban. Sajnálom, hogy nem voltam ott, amikor a legnagyobb szükséged volt rám” – mondta, térdelve anyja tolószéke előtt. Zokogott, bűntudata volt, amiért évekig elhanyagolta az anyját.

HIRDETÉS

“Adam, ne légy nevetséges. Kelj fel onnan” – mondta, miközben megpróbálta felemelni a fiát. A fiú megrázta a fejét, és belekapaszkodott a térdébe, Diana pedig nem tudta megállni, hogy ne sírjon. Azt hitte, soha többé nem látja majd Adamet, és amikor látta, hogy ott van, élőben, bocsánatot kérve, egyszerre meghatódott és megkönnyebbült.

HIRDETÉS

“Annyira sajnálom, anya. Soha többé nem kell egyedül lenned” – mondta a férfi a fejét rázva. “Veled fogok élni, és gondoskodni fogok rólad” – ígérte.

Ezúttal Adam tényleg betartotta az ígéretét. Teljesen felújította a régi otthonukat, és amint elkészült, kivette az anyját az idősek otthonából. Emellett úgy döntött, hogy New York helyett Kaliforniában kezdi meg a vállalkozását, és megkérte a barátnőjét, hogy költözzön hozzájuk.

HIRDETÉS

Azóta mindhárman boldogan élnek együtt. A pár gondoskodott Dianáról, és arról, hogy újra boldog legyen. Eközben Diana besegített otthon, amíg Adam és a barátnője is dolgozott: főzött nekik, és segített a házimunkában.

Mit tanulhatunk ebből a történetből?

  • Mindig szakítsunk időt a szeretteinkre. Nem számít, mennyire elfoglalt az életünk, mindig szánjunk időt arra, hogy meglátogassuk a szeretteinket, függetlenül attól, hogy milyen messze vannak.
  • Egy anya szeretete örökké tart. Bár szomorúnak és elhagyatottnak érezte magát, Diana soha nem veszítette el a szeretetét Adam iránt. Ehelyett reménykedett abban, hogy egy napon újra találkoznak és újra látják egymást.

Oszd meg ezt a történetet szeretteiddel. Talán inspirálja őket, és feldobja a napjukat.

Ezt a beszámolót olvasónk története ihlette, és egy profi író írta. Bármilyen hasonlóság a tényleges nevekkel vagy helyszínekkel pusztán véletlen egybeesés. Minden kép csak illusztrációs célokat szolgál.

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 3 / 3 ): «12 3