A fiú, aki évekig nem látogatta meg édesanyját, visszatér és látja, hogy a házuk romokban áll

HIRDETÉS

Adam évekig nem látogatta édesanyját, elhanyagolta őt, miután saját életet kezdett élni. Egy nap el kellett hoznia néhány iratot az anyja otthonából, ám a házat lerombolva és elhagyatottan találta.

Diana Evans egyedül nevelte fel fiát, Adamet. Bár nehezen, de nagyon keményen dolgozott, hogy etesse és fizesse a taníttatását. A középiskola elvégzése után fia úgy döntött, hogy egyetemre fog járni az ország másik felén.

Bár Diana szomorú volt, boldogan küldte el Adamet New Yorkba tanulni és élni, míg ő Kaliforniában maradt. Az ott töltött első évek alatt tartották a kapcsolatot, és amikor csak ideje engedte, felhívta az édesanyját.

HIRDETÉS

Dianának soha nem sikerült meglátogatnia Adamet New Yorkban az egyetemi évei alatt. Elsődleges kapcsolattartási módjuk a telefonhívások voltak, és bár ezek az idő előrehaladtával kezdtek visszaszorulni, Diana még mindig nagyon nagyra értékelte őket.

Amikor Adam az egyetem elvégzésére készült, felhívta az anyját, hogy meghívja őt magához. “Szia, anya!” – mondta a telefonba.

“Szia Adam, olyan jó hallani felőled! Hogy vagy?” – mondta izgatottan.

“Jól vagyok, anya! Azért hívlak, mert két hét múlva végre lediplomázom. Át tudsz majd jönni?” – kérdezte.

HIRDETÉS

Ezt hallva Diana nagyon büszke volt, és érezte, hogy elerednek a könnyei. Bármit megtenne, hogy láthassa drága fiát menetelni a diplomája átvételére. “Természetesen, Adam. Ott leszek. Nem hagynám ki! Annyira büszke vagyok rád!” Mosolygott.

A hívás befejezése után Diana folytatta a New Yorkba tartó repülőjáratok keresését. Meglepődve látta, milyen drágák a repülőjegyek, és rögtön rájött, hogy nincs elég pénze az oda-vissza jegyre és egy különleges érettségi ajándékra Adamnek.

Úgy döntött, hogy bébiszitterként vállal egy kis pluszmunkát, hogy pénzt keressen. Hosszú órákon át bébiszitterkedett, hogy gyorsabban megkeresse a pénzt. Amikor elég megtakarítása volt, izgatottan megvásárolta a jegyet, és elment egy áruházba, hogy ajándékot vegyen Adamnek.

HIRDETÉS

Diana néhány percig körözött az üzletben, mielőtt megállapodott egy órával. Rájött, hogy minden szakembernek szüksége van egy szép és tisztességes órára, ezért akart egyet adni a fiának.

“Kérem, csomagolja be szépen, szalaggal” – mondta az eladónőnek. “Ez egy diplomaosztós ajándék a fiamnak. Egy New York-i csúcsegyetemen fog diplomázni!” – áradozott.

“Ez fantasztikus! Biztos nagyon büszke rá. Gratulálok!” – mondta az eladónő, miközben becsomagolta az órát.

Pár nappal később Diana izgatottan indult New Yorkba. Adam felvette a reptéren, és együtt hajtottak az egyetemére, ahol hamarosan kezdődött a diplomaosztó ünnepség.

HIRDETÉS

Diana izgatottan vette elő a mobiltelefonját, és elkezdett képeket készíteni. Amikor Adamre került a sor, hogy átvegye a diplomáját, nem tudta megállni, hogy ne álljon fel és ne éljenezze a szívét. “Ez az én fiam!” – kiáltott fel.

Az ünnepség után Adam találkozott Dianával, és ölelésbe zárta. “Ó, fiam, gratulálok!” – mondta, miközben megölelték egymást.

“Köszönöm, anya. Ez mind miattad van” – mosolygott a fiú. “Most pedig vacsorázzunk egy jót” – mondta, és az anyjával az egyetem kijárata felé sétált.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »