A gazdag férfi hajléktalannak álcázza magát és megjelenik menyasszonya házánál az esküvő előtt

HIRDETÉS

Francis óvatossága süket fülekre talált Emilynél – valahányszor a nőnek alkalma nyílt látni a fiát, mindig felhozta a témát.

Erre a 36 éves fia azt válaszolta: “De anya, én mindent megteszek, hogy megtaláljam a megfelelő hölgyet. Manapság túl nehéz eldönteni, hogy ki szeret igazán”.

Természetesen igaza volt. A családi vagyona miatt kétszeresen is nehéz volt megtalálni a megfelelő nőt.

HIRDETÉS

Paulnak is voltak elvárásai. A nőnek elkötelezettnek, együttérzőnek és békésnek kellett lennie, nem a pénzéért, hanem a szerelem miatt. Feleséget akart, nem pedig piócát.

Paul családi vagyona miatt kétszeresen is nehéz volt számára a megfelelő nőt megtalálni.

Ő is kész volt a legjobb önmagát adni érte, és nem bánta, ha sok mindent meg kell változtatnia magában miatta. Csak annyit kért, hogy ő legyen a Hamupipőkéje, az a nő, akiért az egész világot bejárná egy üvegcipellővel.

Senki sem tudta, mikor fog ez megtörténni – sem Francis, sem Emily, és Paul végképp nem, ezért is döbbent meg, amikor hamarabb bekövetkezett, mint várta.

HIRDETÉS

Összefutott Chloéval, egy gyönyörű nővel, aki úgy nézett ki, mint egy modell, de egy fizikus észjárásával rendelkezett. Számára ő volt a tökéletes fogás.

Tudta, hogy jól döntött, mert eltartott egy ideig, mire a férfi be tudta magát dolgozni a lány szívébe, és végül sikerült levennie a lábáról.

Sok randevúra mentek, és rengeteg ajándékot szállított a lány küszöbére, mielőtt a milliárdos örökös feltette volna a milliós kérdést egy gyönyörű lánykéréssel, amellyel elnyerte a kívánt választ.

HIRDETÉS

Chloe pillanatok alatt készen állt arra, hogy a család tagja legyen, és ezt bizonyította az ujján ülő, tekintélyes értékű drágakő is. Hamarosan a pár összeköltözött, Paul pedig támogatta menyasszonyát.

Megtudta, hogy a lány részt vesz árvaházaknak szánt adományok gyűjtésében, ami csiklandozta a fantáziáját. Ami őt illeti, a lány mindenben megfelelt neki, és nem volt senki más, akivel el tudta volna képzelni, hogy az élete hátralévő részét leélné.

Paul összefutott Chloéval, egy gyönyörű nővel, aki úgy nézett ki, mint egy modell, de egy fizikus gondolkodásmódjával rendelkezett.

A férfi azzal mutatta ki támogatását, hogy szponzorálta néhány adománygyűjtő akcióját, és ezek mindig sikerrel végződtek, mert a gazdag barátait is rávette, hogy csatlakozzanak hozzá.

HIRDETÉS

Paul mindenkinél jobban akarta, hogy a lány sikeres legyen. Paradicsomukat azonban bajok ostromolták, amikor a férfi úgy döntött, hogy próbára teszi a nőt.

Egy szeles reggelen Paul éppen a garázs rendbetételével volt elfoglalva, amikor megpillantotta tökéletes Hamupipőkéjét, amint elutasít egy öreg koldust, aki bekopogtatott a bejárati ajtón.

Elborzadva látta, ahogy a szemérmes nő, akit mindig is ismert, mérgesre vált; látta, ahogy félrelöki a hajléktalant, és durván válaszol neki.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 2 / 3 ): «1 2 3Következő oldal »