A gazdag férfi hajléktalannak álcázza magát és megjelenik menyasszonya házánál az esküvő előtt

HIRDETÉS

Egy gazdag, szerény férfi hajléktalannak álcázva jelenik meg menyasszonya háza előtt az esküvőjük előtt, de a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy tervezték.

Paul Black minden nő álma volt. Családja – a Black klán – mérhetetlen gazdagságáról volt híres. Az a hír járta, hogy a család a pénzükből Beverly Hills összes ingatlanát meg tudná vásárolni, de ezt senki sem tudta biztosan megmondani.

A felmenőik egészen a 17. századig visszavezethetők, és bár sok generáció volt, mindannyiuknak sikerült változatlanul megőrizniük családi állapotukat.

Paul hajléktalannak adta ki magát, és meglátogatta menyasszonyát, hogy feltárjon egy tényt.
HIRDETÉS

Paul volt az egyetlen fiú, akit szülei, Francis és Emily üdvözöltek. Évekig türelmesek voltak, mielőtt megérkezett, és ahogy az várható volt, mindent beleadtak, hogy úriemberré neveljék.

Magas, jóképű, sötét hajú, visszafogott természetű és lenyűgöző modorú férfivá cseperedett. Paul valóban remek példány volt; még beszélgetni is tudott a legkülönbözőbb témákról, ami igen élvezetessé tette a társaságát.

Felnőve mindezen tulajdonságai miatt keresetté vált. A középiskolai évei alatt népszerű volt, és mind a diákok, mind a tanárok kedvelték. Egyetemi hallgató korában sem volt ez másképp.

HIRDETÉS

Úgy tűnt, hogy az emberek nem a daliás külsejét, és nem is az eszét szerették benne a legjobban, hanem az alázatát. Soha nem viselkedett elvetemülten, nem viselkedett elkényeztetett kölyökként, csak kedvességet és empátiát mutatott.

Életével és elveivel sokaknak szerzett örömet, köztük a szüleinek is, akik nem is lehettek volna büszkébbek, hogy dinasztiájuk tökéletes örökösével büszkélkedhetnek.

HIRDETÉS

Azonban minden tulajdonsága ellenére aggódtak a jövője miatt. A házaspár unokákra vágyott, akik biztosítanák a családi vonal folytatását.

Szükségük volt arra, hogy Paul találjon egy tökéletes nőt, aki hozzá megy és kihordja a gyerekeit. Az édesanyja, Emily, nagyon kényes volt erre, mivel már apró lábakra vágyott, amelyek a kastélyukban rohangáltak, míg Francis sokkal nyugodtabban állt az egészhez.

Paul népszerű volt, és mind a diákok, mind a tanárok csodálták jó külseje és alázatossága miatt.

Ez nem tetszett Emilynek, és mindig szembeszállt vele, valahányszor óvatosságra intette, hogy mérsékelje magát, mielőtt a Paulnak szóló napi emlékeztetői zaklatásnak tűnnének.

HIRDETÉS

“Soha nem tudom felfogni, hogyan gondolkodsz, Francis. Lehet, hogy előbb halsz meg, mint én, mégis úgy tűnik, nem zavar, hogy talán sosem látod az örökösöd gyerekeit” – mondta egy nap.

“Ó, ne légy már ilyen, édesem! Én csak a legjobbat akarom neki, és én is szeretné unokákat, mint te, de azt hiszem, jobb, ha hagyjuk, hogy ezt maga döntse el. Manapság nem könnyű megtalálni az igazit!” – válaszolta Francis mosolyogva.

“Pfft! Az emberek minden nap összekötik életüket, Francis, minden egyes nap!” – kiáltott fel a türelmetlen nő. “Az esküvő és a családalapítás két teljesen különböző fázis, de a mi fiunk még el sem kezdte az elsőt” – tette hozzá.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »