A gazdag férfi hajléktalannak álcázza magát és megjelenik menyasszonya házánál az esküvő előtt

HIRDETÉS

Ez nem tetszett neki, és még akkor sem tudott nem gondolni rá, amikor a munkahelyére ért. Végül egy idő után úgy döntött, hogy utána jár a dolognak.

Felhívta az árvaházat, ahová a nő állítása szerint az adománygyűjtésből származó bevétel ment, de meglepetésére; semmit sem tudtak róla vagy a projektjeiről.

Miután letette a telefont, felkereste a Cindy Burton nevű magánnyomozót. Biztos akart lenni abban, hogy azt veszi feleségül, akinek gondolta.

HIRDETÉS

Amit megtudott, összetörte a szívét, de nem volt hajlandó feladni. A nyomozó szerint Chloe egy hamis pénzgyűjtő volt, aki részt vett abban, hogy az emberektől pénzt csaljon ki.

Paul egy Cindy Burton nevű magánnyomozóhoz fordult, hogy segítsen többet kideríteni Chloe-ról.

Ennek ellenére Paul még mindig nem akarta leírni a lányt, ezért úgy döntött, hogy hajléktalannak adja ki magát, és megkörnyékezi Chloét. Erős sminkkel takarta el az arcát, és a legrongyosabb ruhákat vette fel, amiket csak talált, majd nekilátott, hogy bekopogjon az ajtajukon.

Chloe mosollyal az arcán nyitotta ki az ajtót, de ez leolvadt az arcáról, amint meglátta a koldust, és dühösen elküldte a férfit. “Takarodj innen, te lomha! Idegesítesz!” – mondta, nem törődve azzal, hogy a férfi vízért vagy ételért könyörgött.

HIRDETÉS

Két nappal később a koldus ismét bekopogott az ajtajukon, de mielőtt a nő elkergethette volna, a férfi letörölte a sminkjét, és felfedte kilétét.

HIRDETÉS

“Na, állj meg ott, Chloe, ha egyáltalán ez az igazi neved” – mondta. “Mindent tudok rólad – fakadt ki.

Chloe zavartan és kényelmetlenül érezte magát, és azt mondta: – Nagyon sajnálom, Paul, meg tudom magyarázni. Ez – ez – ez nem az, amire gondolsz”. Miután tétovázott, Paul dühösen megragadta a lány karját, és felszólította, hogy távozzon.

“Már nem tudom, mit gondoljak, de el kell hagynod a házamat és az életemet!”

HIRDETÉS

Nem sokkal ezután Chloe-t letartóztatták, és néhány hónappal később Paul és Cindy randizni kezdtek. A férfi megígérte magának, hogy nem fogja elsietni a dolgokat a lánnyal, hiszen élvezték a randizási fázist.

A történtek után Emily vonakodva visszafogta a zsörtölődését, és csak arra korlátozta, hogy megkérdezze Cindytől, mikor fogja megkérni a szerelmét, hogy házasodjanak össze.

Néhány hónappal Chloe letartóztatása után Paul és Cindy randizni kezdett.

Milyen tanulságokat vonhatunk le ebből a történetből?

  • Ne vakítson el a szerelem. Paul nem hagyta, hogy a Chloe iránti érzelmei útjába álljanak annak, hogy elhagyja a lányt, amikor rájött, hogy a nő csaló. Ahelyett, hogy megpróbálta volna megváltoztatni őt, vagy igazolni a tetteit, bátor lépésre szánta el magát, és végül jól járt.
  • Szülőként abba kellene hagynod, hogy nyomást gyakorolj a gyerekeidre. A gyerekeknek bátorító szavakra és tanácsokra van szükségük, nem pedig nyomásra és parancsokra. Végül is az életüket befolyásoló döntések meghozatalának rajtuk kell múlnia.

Oszd meg ezt a történetet barátaiddal. Lehet, hogy feldobja a napjukat és inspirálja őket.

Ezt a beszámolót olvasónk története ihlette, és egy profi író írta. Bármilyen hasonlóság a tényleges nevekkel vagy helyszínekkel pusztán véletlen egybeesés. Minden kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 3 / 3 ): «12 3