Az 54 éves hölgy ikreket szül, veje ismerős anyajegyeket lát rajtuk

HIRDETÉS

“De mi van Codyval és a többiekkel? Keményen fognak ítélkezni felettem, amiért az én koromban teherbe estem, és akkor azoknak a szegény gyerekeknek szembe kell majd nézniük a társadalommal. Nagyon zavarban vagyok, drágám.”

“Miért érdekel téged ennyire, hogy mások mit gondolnak, anya? Tudod, milyenek az emberek. Ma még beszélnek, de holnap már nem emlékeznek semmire. Ami Codyt illeti, ő nagyon megértő. Nyugodj meg, majd én beszélek vele.”

Paige összeomlott, amikor meghallotta lánya támogató szavait.

“Rendben, édesem. Köszönöm!” – mondta Paige, majd letette a telefont. A lánya mindent megpróbált, de az idősebb nő még mindig aggódott amiatt, hogy mások hogyan fogadják majd az igazságot.

Azután a nap után Mia felvállalta a gondoskodó szerepet, és elkezdte ápolni az édesanyját, miközben a pocakja egyre gömbölyödött. A férje ugyanilyen támogatóan állt hozzá, és gyakran elkísérte a kórházba, hogy hétvégenként Paige-et ápolja.

HIRDETÉS

Mindez a szeretet és támogatás füstbe ment azon a napon, amikor az ikrek világra jöttek. Amikor a nővér behozta a babákat, mind Mia, mind a férje azonnal észrevette az anyajegyeket a vállukon.

Mia megdöbbent, férje, Cody pedig nem hitte el, hogy mit lát! “Na, várjunk csak, azoknak nem kizárólagosnak kellene lenniük?” – tűnődött a férfi, miközben az agya zakatolt, majd Mia megszólalt.

“Az anyajegy… Hogyan? Nem hiszem el, hogy ezt tetted velem, Cody, és nem kevésbé az anyámmal!” Mia felsírt. “Lefeküdtél az anyámmal?”

“Mi? Ez képtelenség, szívem. Semmi ilyesmi nem történt!” Cody maga is értetlenül kiáltott fel.

HIRDETÉS

“Ne merészelj hazudni nekem, Cody Philips! Nézd azokat az anyajegyeket! Ezt nem hiszem el! És anya ezt is eltitkolta előlem!”

Cody ekkor már nem találta a szavakat. Ő is látta az anyajegyeket, de azt is tudta, hogy nem ő az ikerpár apja. “Figyelj, kicsim, kérlek, nyugodjunk meg. Ez nem az, amire gondolsz…”

Mia döbbenten látta az újszülött babák anyajegyét, és megdöbbent azon, amit ez sugallt.

“Nem akarok hallani semmit tőled, te hazug!” csattant fel Mia. “Azonnal beszélnem kell anyával!” – mondta a nő, miközben elsietett az anyukája kórtermébe.

HIRDETÉS

Paige, aki éppen csak felépült a szülésből, megdöbbent, amikor meglátta síró, vörös arcú lányát. “Drágám, mi a baj?” – kérdezte aggódva.

“Mi a baj? Tényleg, anya?” Mondta Mia dühösen. “Nem hiszem el, hogy ezt tetted a férjemmel. Ez undorító, anya! Mikor kezdtétek el ti ketten? És meg se próbálj hazudni, láttam azokat az anyajegyeket a babákon. Codynak is ugyanilyenek vannak!”

“Töki, kérlek, halkabban!” – mondta Paige.

“Hogy mondhatsz ilyet, anya?” Kérdezte Mia, miközben a szeme ismét könnybe lábadt. “Én végig ott voltam melletted a terhességed alatt! Aggódtam, hogy Cody nem fog segíteni, de megtette.”

HIRDETÉS

“Meglepődtem, amikor beleegyezett, hogy segítsen, de most már látom, hogy nem volt gond, mert ő az apa. Ráadásul aznap azt mondtad, hogy valamit el akarsz mondani a terhességről a telefonban, de félbeszakítottalak. Most már tudom! ELHAGYOM AZT A FÉRFIT! MÉG AZ ARCÁT SEM AKAROM LÁTNI!”

Paige, aki épp csak felépült a szülésből, megdöbbent, amikor meglátta síró, vörös arcú lányát.

Cody ekkor besétált, és megpróbált újra beszélni hozzá, de a fiatal nő elhárította a próbálkozásait, és azt mondta, nem akar többet hallani.

Amikor Paige meglátta a lányát ebben az állapotban, nem tudta visszatartani a könnyeit. Végül felült az ágyában, és magához hívta Miát, mielőtt a kezét a sajátjába fogta volna.

“Cody, te is gyere ide. Van valami, amit mindkettőtöknek tudnotok kell…” Kezdte az idősebb hölgy, majd bevallotta az egész történetet.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 2 / 3 ): «1 2 3Következő oldal »