Az 54 éves hölgy ikreket szül, veje ismerős anyajegyeket lát rajtuk

HIRDETÉS

Bonyodalom támad, amikor egy ötvenes éveiben járó nő koraszülött ikreket hoz világra, és a veje megérkezik a kórházba, csak hogy észrevegye: a babáknak ugyanolyan anyajegy van a vállukon, mint neki – na várjunk csak egy percet…

A legtöbb nő arról álmodik, hogy egyszer anya lesz, ha elér egy bizonyos kort, de Paige Turner számára a terhességének híre olyan volt, mint egy hideg zuhany.

Már 54 éves volt, felnőtt gyermekkel és unokákkal, így az első kérdése az volt az orvosnak, hogy megszabadulhatnak-e a babától. “Nem akarok továbblépni a terhességgel” – mondta az aggódó Paige.

Paige 54 évesen adott életet az ikreknek.
HIRDETÉS

Az orvos csalódottan nézett rá, mielőtt közölte volna vele, hogy már túl késő. “Sajnálom, Mrs. Turner, de ehhez már egy kicsit késő. Rossz értékeket látok a jelentésében, és azt hiszem, az lenne a legjobb, ha egy ideig még itt tarthatnánk. Van egy olyan érzésem, hogy lehet, hogy koraszülés lesz.”

“Kérem, doktor úr!” – nyögte Paige, és könnybe lábadt a szeme. “Nincs semmi más, amit tehetnénk? Nem hiszem, hogy szeretnék még egy gyereket. Nem vagyok rá felkészülve.”

“Sajnálom, Mrs. Turner, de nem tehetek semmit. Ahogy már mondtam, a jelentései több ellentmondást is mutatnak. Ha megpróbáljuk elvetetni a babát, azzal az életét veszélyezteti.”

HIRDETÉS

Paige le volt sújtva. Nem akart belegondolni, mit gondol majd a lánya, ha megtudja, hogy terhes, de mindenekelőtt nem akart egyedül felnevelni egy gyereket.

Mivel Paige tudta, hogy a terhesség nem marad sokáig rejtve, úgy döntött, hogy előbb tudatja a lányával, Miával. Még aznap felhívta őt, és elmondta neki, mi történt.

“Jaj, anya, hagyd már abba!” Paige nevetésben tört ki. “Olyan bohókás vagy, anya!”

“Halálosan komolyan mondom, tökfej!” Mondta Paige szomorúan. “Megnéznéd a mobilodat?”

Paige megdöbbent és összezavarodott, amikor kiderült, hogy terhes.
HIRDETÉS

Mia tudta, hogy édesanyja egy David nevű férfival találkozgat, aki egy volt osztálytársa volt a gimnáziumból. Ők ketten ugyanarra az egyetemre jártak, de eltávolodtak egymástól, mígnem a Facebookon találkoztak.

A férfi randira hívta Paige-et, és néhányszor randevúztak is, de Mia nem volt hajlandó hinni neki, amíg meg nem nézte az elküldött üzenetet, és meg nem találta az ultrahangjelentést – az anyja mégsem hazudott.

Mia megdöbbent. “Te jó ég, anya! Ez annyira bizarr! Mit akarsz tenni?”

HIRDETÉS

“Tényleg nem akarom folytatni, tökfej” – nyögte Paige. “De nincs más választásom. Az orvos szerint az abortusz túl kockázatos, úgyhogy folytatnom kell”.

“Ne aggódj, anya” – nyugtatta meg Mia. “Ha ez Isten akarata ezt számodra, ő vezetni fog téged. Csak tudd, hogy én mindig itt vagyok neked.”

Paige megtört, amikor meghallotta a lánya szavait: “De kicsim, nem akarod tudni, hogy ki….”. Kezdte mondani, de Mia félbeszakította. “Semmi mást nem kell tudnom, anya. Csak ne izgasd fel magad túlságosan semmi miatt. Oké?”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »