Az 54 éves hölgy ikreket szül, veje ismerős anyajegyeket lát rajtuk

HIRDETÉS

Kiderült, hogy Cody apja, Paul az ikrek apja, és ez néhány hónappal ezelőtt történt, amikor mindannyian összejöttek a férfi farmján. Paige és Paul túl sokat ittak, és egy kicsit romantikázni kezdtek.

Paige rettegett attól, hogy bevallja az igazságot, de csak azért, mert félt, hogy a lánya elveszíti a családját. Felkészült arra, hogy a sírba viszi a dolgot.

HIRDETÉS

“Paul apjának is ugyanilyen anyajegye van, drágám – árulta el Paige. “Ha nem hiszel nekem, kérdezd meg Codyt.” Mia egy pillantást vetett Codyra, aki egyetértően bólintott.

“Igaza van, Mia. Még a nagyapámnak is van ilyen.”

Amikor Paige meglátta Miát ebben az állapotban, fel kellett fednie az igazságot neki és Codynak.

“Hamarabb kellett volna megnyílnom. Sajnálom” – mondta Paige, miközben könnyekben tört ki.

HIRDETÉS

Most, hogy ismerte az egész történetet, Mia rájött, mennyire helytelen volt, hogy elhamarkodottan következtetett, és azonnal bocsánatot kért az anyjától és a férjétől.

“Sajnálom, hogy ilyen jelenetet okoztam. De anya – mondta Paige felé fordulva. “Azt hiszem, Cody apja tudni szeretné”.

HIRDETÉS

“Igen, Paige” – tette hozzá Cody. “Apának minden joga megvan ahhoz, hogy tudja, mi folyik itt. Azok a gyerekek az ő felelőssége is. Mindenképpen el kellene mondanod neki.”

Paige-nek voltak kétségei, de végül felhívta Pault, és mindent bevallott. A férfi megdöbbent, de megígérte, hogy felelősséget vállal a gyerekeiért.

Órákkal később már ott volt velük a kórházban, és nála volt egy csokor és egy gyűrű is. El akarta venni feleségül, és amikor meglátta, térdre ereszkedett és megkérte a kezét.

HIRDETÉS

A nő elpirult, és igen volt a válasza. Néhány hónappal később egy kis családi szertartás keretében összeházasodtak, és most már egy nagy boldog család.

Néhány hónappal később Paul és Paige egy kis családi szertartás keretében összeházasodtak.

Mit tanulhatunk ebből a történetből?

  • Ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket. Miának elég türelmesnek kellett volna lennie, hogy minden részletet megtudjon, mielőtt levonja a következtetéseit. Ha megőrizte volna hideg vérét, nem lett volna káosz, és nem hangzottak volna el bántó szavak.
  • Vállaljuk a felelősséget a tetteinkért. Miután megtudta, mi történt, Paul nem bújt ki a kötelességei alól; vállalta, hogy gondoskodik az ikrekről, sőt, feleségül vette Paige-et, hogy egymás mellett nevelhessék fel a gyerekeiket.

Oszd meg ezt a történetet a barátaiddal és a családoddal, hogy inspiráld őket.

Ezt a beszámolót olvasónk története ihlette, és egy profi író írta. Bármilyen hasonlóság a tényleges nevekkel vagy helyszínekkel pusztán véletlen egybeesés. Minden kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 3 / 3 ): «12 3