Egy könnyes szemű fiatal nő egy bankjegyet dob a koldusnak, aki kibontja és egy feliratot lát: „Segíts nekem!”

HIRDETÉS

A sofőr kiszállt, és azt kiabálta: “Mi a fene van, ember?”.

Jack hallotta, ahogy egy nő hívja a 911-et, és közli, hogy egy autó elgázolt egy embert. Jönnek a rendőrök, ez jó, gondolta, és a földön maradt, hogy a jármű egyáltalán ne tudjon elmenni.

A sofőrnek hirtelen meg kellett állnia.

“Mi folyik itt, Jenkins? Azonnal indulnunk kell!” – szállt ki a lányt vonszoló férfi, és rákiáltott a sofőrre, aki mindent elmagyarázott. “Kelj fel a padlóról, te csöves! Nekünk dolgunk van!”

HIRDETÉS

Jack tudta, hogy húznia kell az időt, hogy időt adjon a rendőröknek, ezért még egy kicsit színlelt, és elkezdett a padlón fetrengeni, fájdalmában nyögdécselve, hogy fenntartsa a színjátékot. Végül meghallotta a sziréna hangját. Megjelent egy rendőrautó, és az egyik rendőr kiszállt, hogy megnézze Jacket.

“Uram, jól van?” – kérdezte a rendőr, egy nő, miután fölé hajolt.

“Igen, de van bent egy lány, akinek segítségre van szüksége. Nem tudom, mi történik, de azok a férfiak abban a kocsiban emberrablóknak tűnnek!” – mondta Jack a rendőrnek olyan halkan, ahogy csak tudta, hogy a gonosz emberek ne hallják meg. A nő rosszallóan nézett rá, de visszanézett az autóra, és mondott valamit a mobil rádiójába.

HIRDETÉS

Felállt, és a kocsihoz sétált, a zseblámpájával világított befelé. Meglátta a nőt, és kérte, hogy szálljon ki.

De az öltönyös férfi megszólalt: – Erre nincs szükség. Ez az idióta ok nélkül ugrott a kocsink elé. Tényleg mennünk kellene!”.

Megérkeztek a rendőrök.

“Kérem, mindenki azonnal szálljon ki az autóból” – ismételte a rendőr, és a társa is odajött, hogy ellenőrizze a helyzetet.

Jack látta, ahogy a fiatal hölgy kiszáll, és stabilan tartja magát. A rendőr kérdezett tőle valamit, de szegény lány túlságosan meg volt rémülve, ezért úgy döntött, hogy most rögtön megszólal. “Mondd meg nekik, kislány! Ez az a segítség, amit kértél!” – kiáltott a lány felé, aki végre felállt.

HIRDETÉS

A lány ránézett, és a szemei kitágultak. “Igen!” – lihegte hangosan. “Biztos úr, ezek az emberek elraboltak engem, és azt hiszem, el akarnak adni!”.

A férfiak megpróbáltak a lányhoz jutni, de mindkét rendőr elővette a fegyverét, így kénytelenek voltak hátrálni. Még jó, hogy a gonosz férfiaknak nem volt fegyverük, gondolta Jack megkönnyebbülten.

A zsaruk erősítést hívtak, és több más járőrkocsi is megjelent, és letartóztatták a férfiakat. Kihallgatták a lányt, aki valakitől telefont kért, hogy felhívhassa az anyját. Utána Jackre nézett.

A lány megköszönte Jacknek a segítséget.
HIRDETÉS

“Uram, nagyon köszönöm! Köszönöm szépen! Fogalma sincs, mi történt!” – mondta hevesen a lány, és elmagyarázta a történteket a rendőrnőnek.

“Semmi gond, kislány!” – válaszolta Jack.

Megjelent egy másik autó, és megdöbbenve látta, hogy egy ismerős nő szállt ki belőle. Lilian volt az. “Katherine! Te jó ég! Katherine! Jól vagy! Jól vagy!” – kiáltotta, miközben odarohant a lányhoz, és szorosan átölelte.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 2 / 3 ): «1 2 3Következő oldal »